Hogy történhetett meg ez? (lejjebb)
Figyelt kérdés
Éppen skype-on voltam fent meg talán facebook-on és azt vettem észre, hogy a laptopomon világít a kamera melletti kis fény. Ami akkor szokott ha be van kapcsolva a kamerám. De akkor ugyan senkivel nem kameráztam meg is néztem. Semmilyen program nem utalt rá, hogy esetleg bekapcsolta volna valami. Aztán kikapcsoltam és újra be, akkor már nem világított. Létezte hogy valamilyen vírus babrálta meg és ezáltal meg tudnak figyelni?2013. szept. 26. 11:04
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy véletlenül megnyomtad a hozzá tartozó billentyűkombót? Nekem néha előfordul, hogy Ctrl+V helyett Fn+V-t nyomok és bejön az Asus Lifeframe. :)
2/2 A kérdező kommentje:
most hogy mondod erre nekem is bejött. Lehet hogy ez volt az. Köszi szépen =)
2013. szept. 26. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!