Mik az alábbi vírusok? + miért nem sikerül vírust irtani?!
"Win32/kryptik.BET"
"valószínűleg módosult WIN32/genetik trójai"
megnyitottam vmi baromságot, és megjelent a nod 32 hibaüzenet, majd a vírusnaplóban a fent említetteteket írja. eléggé aggaszt...
ezenkívül próbáltam víruskeresést indítani, de észrevettem, h az összes "ellenőrzött" fájl-nál ki van írva, h nem ellenőrizhető, mert jelszóval védett.
MIT CSINÁLJAK?! segítsetek légyszi, köszönöm
"de észrevettem, h az összes "ellenőrzött" fájl-nál ki van írva, h nem ellenőrizhető, mert jelszóval védett."
minden jelszóval védett, tömörített archívum vizsgálatakor a Nod ezt írja ki.
a módosulat, pedig v. szín egy crack pr.törő kulcs
küld fel ide vizsgálatra az a baromságot, 41 viruskergetővel nézik át, és kisidő múlva megkapod, hogy melyik mit talált!: [link]
(Állomány feltöltése, Tallózás(megkeresed azt a fájlt vagy mappát ami gyanús)... klikk az Állomány küldésére.
...és vársz ..... ..... megkapod az eredményt
Ha eredeti, naponta többször frissitett ESET-NOD van a gépeden, az be sem engedi, illetve azonnal lecsap rá. Ha tört, akkor ebben ne reménykedj. De van egy kis trójai, cookie, malware írtó program, ezt töltsd le, telepitsd, frissitsd, aztán állíts be magyarra. PC vizsgálata, mélyvizsgálat. Le tudja szedni: [link]
Ingyenes, az állandó védelmet nem zavarja, maradhat a gépeden.
köszi! az a baj, h nem nem nagyon van, h töltögessek... azóta nem hajlandó csatlakozni a vezeték nélkülihez. most usb-s mobilinternettel vagyok itt, ami igencsak lassú.
Amőy tennap leszedtem az Avast-ot, talált is 3 vírust, mind 3-nál kiírta, h a windows mappában...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!