Segítség, támad a gépem! (? )
volt nem rég, hogy lassúnak érzékeltem a gémepet, meg úgy az internet kapcsolatot, és megnéztem a router tűzfalának logját, ugyan mi lehet.. leesett az állam..
LAN-side UDP Flood 1 Tue Nov 26 19:59:49 2013 255.255.255.255:67 192.168.0.12:68
ilyenekkel volt tele az gész, és percenként jöttek az újak, fölraktam AVG-t a gépre, azt mondja az ő tűzfalának a naplója, hogy elég gyakran blokkolta a SYSTEM alkalmazást UDP flood miatt. ugyan akkor nem véli vírusosnak a számítógépet. windows újra rakáson kívül bármi hasznos ötlet? borzasztóan sürgős lenne, légyszi valaki válasoljon! Előre is köszi!
- UDP -t uTorrent használ főként.
Valószínűleg csak ennyi. Router tűzfalon meg az ilyeneket érdemes kikapcsolni. (tűzfal) Semmi értelme. A router úgyis gyenge hogy egy DDOS támadást kivédjen.
- Szoftveres tűzfal (AVG): Szintúgy semmi értelme.
Használd a vírusírtó részét, de a tűzfal csak egy parasztvakítás. Csak akkor van értelme ha MINDENT letilt alapból, és kézzel engedélyezgetsz minden programot egyesével. De egyszerűbb ha alufóliából sapkát hajtogatsz, az is jobban véd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!