Avast 9 mennyire fogja a gépet?
Figyelt kérdés
Az MSE-t szeretném most lecserélni. Mennyire fogja vissza a gépet, és a web védelem a sávszélességet? Ez a 7-8 ban probléma volt. Aki felrakta, és van tapasztalata írja meg. Köszönöm.2013. nov. 17. 16:54
1/2 Csxeba válasza:
Szerintem a legjobb a többihez képest. Nekem olyan 150-200 MB memóriát evett anno, + proci használtságnál olyan 0.5 %-ot evett folyamatosan. Amióta Linuxot használok nem kell vírusirtó, de asszem ilyesmi értékeket produkált anno.
2/2 anonim válasza:
Én lecseréltem a vírusirtómat Microsoft Security Essentials ról
avast-ra és a ddr 1 -es ram használat 210 MB-ról felugrott 330MB-ra.
Tehát nálam 330MB körül van az alaphelyzet mióta Avast van.
De a nagyobb baj az hogy a böngészőmet megtisztította,
és azóta csak ugy zúdulnak a reklám hirdetések mindenfelé,hiába telepítem az AD blocker összes fajtáját.
Remélem hogy az Avast nem fog egy vírust sem beengedni a gépemre,mert már így is elállított és felkavart mindent benne....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!