Történhet valami, ha törlöm a MediaID. Bin-t illetve a desktop. Ini-t?
Figyelt kérdés
Laptopom még nyár végén szerelőnél volt, ezért minden fontos fájlt lementettem és átraktam a másik gépre akkor, szóval minden adatom megvan ami kell, és a felesleges programok meg rajtamaradtak, remélvén, hogy majd kitörlik ha újratelepítik a Windows 7-et. Újra is telepítették, ám most vettem vagy észre, hogy a D meghajtón még megtalálható egy mappa, bizonyos WindowsImageBackup, és MediaID.bin, olvastam, hogy nem történhet semmi baj, ha kitörlöm mert elvileg a Windows visszaállító sem ismeri fel, szóval elkezdtem törölni és már 30 giga lement a 98 gigából ami mind a szükségtelen előző verzióból maradt ugyebár, és akkor előjött, hogy biztos szeretném-e törölni a desktop.ini fájlt, ami konfigurációs beállításokat tartalmaz de ez elvileg csak a visszaállítási beállításokra vonatkozik, nem?2013. nov. 9. 14:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!