Letöltöttem egy albumot, le van tömörítve és jelszóval van védve, de a jelszót viszont nem adták meg hozzá?
szia 1 kérdésem lenne egy miért akarod feltörni?
1 azért mert jogtalanul töltötted le azért nem adtak hozzá jelszót vagy pedig nem neked szánták
nekem is van a skydrive-mon fennt jelszóval védett tömöritett mappa persze bárki letöltheti de csak az illetékesek tudják a kodját
a másik senki se fog segiteni semmiféle feltörö program beszerzésében föleg nem a használatában
a másik egy atom gépednek és évek kellenek ahhoz hogy feltörd a jelszót attól függöen milyen hosszu milyen kombinácioban van nem gondolod hogy amik fennt vannak neten azok olyanok hogy elinditod és hip-hop feltör akármilyen jelszót?
kamu az egész vagyis a 95 % a
csak egy zenei album, és winrara van tömörítve a jelszó meg lemeradt gondolom mert ált. ott szokott lenni.
(akkor próbálkozom máshonnan letölteni, bár ez is nehezen találtam meg, na mindegy)
innen töltöttem le, vagyis innen küldött át a rapidsare oldalára...
meglehet vhogy keresni a jelszót??
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Rákattintottam a "Link(s) source " után ami van linkre.
Ami megjelent oldal, ott kikerestem az albumot, (remélem jót):
Itt azt írja a pass: Gormenghast
Na kíváncsi vagyok jó e.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Igen, jó a jelszó, nagyon nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!