Furcsa hibák? (CRC hiba, fagyások, stb. ) Részletek lentebb.
Tegnap kezdődött..
Reggel 4 részletben tudtam filmet megnézni egy megbízható videómegosztóról,mert teljesen véletlenszerűen leállt a lejátszás.A gép ilyenkor,mintha kifagyott volna - volt amikor sikerült visszahozni,volt amikor ki kellett kapcsolnom.Kifagyáskor a gép brutálisan belassul alig vagy egyáltalán nem reagál és kb. 10 másodpercenként egy periodikusan ismétlődő fél másodperces töltés hangot hallani..
Ugyanez a hiba jelentkezik .rar file-ok kitömörítésénél is (+ miután a fagyás nagy nehezen "elmúlik" crc adathibát ír ki a gép)és lemeztöredezettség mentesítésnél is.A .rar file-ok nem hibásak,mert haverommal is letöltettem egyet az ő gépére,neki nem volt semmi gondja a kicsomagolással.Ismételt letöltésnél hol hibátlan,hol pedig újra CRC hibás a file.Próbáltam utánanézni mi lehet,de nem találtam rá biztos magyarázatot.Van aki szerint vírus,van aki szerint hálózati hiba és van aki szerint a winchester haláltusája kezdődött el..Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!