Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avasttal hogyan tudnék csökken...

Avasttal hogyan tudnék csökkentett módban vírust írtani?

Figyelt kérdés
Van egy érzésem, hogy van pár vírusom, és szerintem nem látja őket az avast, ezért folyamodnék csökkentett módra. Hogyan, és mit? Szájbarágósan kérem, mert először csinálnám, nem akarok vakon nekiugrani.
2009. nov. 8. 14:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pont ilyen avast meg nod meg egyéb ökörségekkel sosem foglalkoztunk,mert azok kispályás szarságok a nagyok találati pontosságához,hatékonyságához képest.Meglátszik a TE hozzáértésed,hogy abból,mert nem ismerem azt a fostalicskát,már nem is érthetek a szakmámhoz?Ezzel nevetségessé teszed magadat,nem gondolod?

Rengetegen halálosan meg van elégedve a saját virusirtójával,képes azt isteníteni,sőt,továbbmegyek.Szinte késhegyig menő viták szoktak ebből kialakulni,hogy kinek milyen van,és az miért is jobb.És ilyenkor jönnek a szokásos klisékkel,hogy igy-meg ugy meg vagyok vele elégedve,mert sosincsen problémám.Persze,mert nem is tudnak róla.De erről sem kívánok vitatkozni,mert nagyon sok fórumon rengeteg trollkodás alapját szolgáltatja az,hogy mindenki be akarja bizonyítani,hogy az ővé a világ legjobb virusirtója,és minden más szar.Viszont mezei usernek tökéletes az avast,bár ismerőseimnek nem ajánlom.

De ugylátom nem engem zavar,hogy értek a saját szakmámhoz,ahhoz,amiből élek,hanem mást,hogy jobban értek hozzá őnála.Hol tanultad ezt a netkábel kihúzást? Az ecseri-piacon cigányoktól?Ne légy nevetséges,szakmailag támaszd alá,ha ellenérved van,pontosan úgy,ahogyan én is alátámasztottam szakmailag az állításomat.

2009. nov. 11. 23:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem azt mondtam,hogy az egyik legjobb,hanem azt,hogy az egyik legnépszerűbb.Illik ismerni egy informatikusnak...

Nagyon egyszerű lesz az érvelésem.Kb két másodperc kihúzni a kábelt.

2009. nov. 12. 05:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Mindenféle ingyenes vacak volt a régebbi gépemen, nem sikerült megvédeni vele. Most már kizárólag Eset Smart Securityt használok az új gépemen. Vittem haza véletlenül pendrive-on Auto.Run férget, arra is azonnal lecsapott. De ez persze fizetős, ezen nem szabad spórolni.
2009. nov. 13. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!