Hogy történhetett meg? Már mindenen gondolkodtam
A helyzet a következő egy torrent oldalról töltöttek a nevemben jó,hogy épp akkor észrevettem azonnal változtattam jelszót passkeyt mindent. Hogy lehet,hogy valaki belépett a nevemmel? A jelszavam nem egyszerű volt és nem adtam ki senkinek. Wifimet feltörhetik könnyedén? Vélemények? Onnan akár megtudhatják a jelszót az oldalra. Nagyon nem értem hogyan történhetett ez. Senkinek sem adtam meg a jelszavam,de néha látom,hogy a routeren villog a wifi led,de nem úgy mintha használná valaki am az is le van rendesen védve mondhatni erős jelszóval vagy legalább közepesen erőssel.
Most már SSID-t is változtattam mert azt szórnia kell különben nem tudok felcsatlakozni,nem?
panelben lakom itt sok támadás érhet sok itt az őrült :(
Az oldalon nem mondják meg ki lépett fel a nevemmel csak hogy más is használta.
Hogy lenne már az:D
Nekem minden informatikus ismerősöm ingyen netezik állandóan, valakitől mindig lopják.
ezért sajnálom hogy vidékre költöztem...
míg a nagyvárosban laktam, volt 8-10 30-80Mbit -es hálló amit tudtam használni, mert azt hiszik ha WPA akkor nem lehet feltörni... Fel lehet azt is csak gyűjteni kel pár kulcsot és abból már könnyen vissza fejthető, de ha 1 logint fogunk el, akkor is sokszor mert olyan hüle jelszavakat tudnak megadni, amit még némi gondolkodás után is kitalálhatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!