Hogy tudom azt megcsinálni, hogy amikor elindítom a win-t, akkor ne egy (rendszergazda) hanem 2 (1rensz. Gaza, és 1vendég) fiókikon jelenjen meg?
Figyelt kérdés
Windows 7 professional esetében. Koleszban is használom a laptopomat, és itt mások is kölcsön szokták kérni netezésre, skypera, stb., de nem egyszer lett már elállítva amikor nem én használtam. Így pedig a rendszergazda fiókot jelszóval védeném,a többieknek pedig ott lenne a vendégfiók. De hiába kapcsolom be a vendégfiókot is, induláskor mégis egy ikon lelenik meg,ahol a felhasználónévhez nekem kell bepötyögni h.rendszergazda, v. vendég vagyok-e. Na ez nem akarom,hanem azt szeretném, h.jelenjen meg egymás mellet mindkét ikon.2013. szept. 26. 06:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!