Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki bemászkál a gépembe....

Valaki bemászkál a gépembe. Hogy tudom kideríteni, ki volt az?

Figyelt kérdés
Furcsaságok történnek a gépemen: egy sima jpg-kép mozgó lesz, de a formátum nem változik, eltűnnek cuccok a gépről úgy, hogy senki nem törölte le, ezekből gondolom, hogy valaki feltörte, és egy másik gépen keresztül használja az enyémet, és tudja, mik vannak rajta. Skypeon nem osztottam meg semmit, Facebookon úgyszintén. Hogy tudnám kideríteni, ki mászott a gépembe?
2013. szept. 19. 16:00
 1/6 anonim ***** válasza:

te,sehogy,

de még egy jól képzett embernek sem olyan könnyű megtalálni,

-de az én véleményem az,hogy nem turkál senki idegen a te gépedben se ,

2013. szept. 19. 16:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne fészbukozzá!
2013. szept. 19. 17:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az intelmet, de mint írtam, nem osztottam meg ott semmit, főleg, mert nincs Facebookom. :) Ezt mondjuk írhattam volna...
2013. szept. 19. 20:52
 4/6 anonim válasza:

"--egy sima jpg-kép mozgó lesz, de a formátum nem változik, eltűnnek cuccok a gépről --"

-

első: hallucinálsz...

második: letörölte a szobatársad..

2013. szept. 19. 21:38
 5/6 anonim ***** válasza:

Jpg-kép mozgó lesz? ezt felvennéd és feltennéd youtubera? Még nem láttam soha mozgó képfájlt...(kivéve persze animegifeket)

törlődnek random cuccok: ki használja még a géped? Szted vírus nem lehet?

2013. szept. 20. 21:23
 6/6 A kérdező kommentje:

Lehet, h vírus, most állítottam rá a keresőt, talált is.

Videót sajnos nem tudok készíteni.

A mozgás lényege, h a kép egy részen csillogni kezd, apró kis pontokban. Egy idő után abbahagyja. Azt hittem, a Skypetól van, de nem jelentkeztem be oda se. A gépet csak én használom, ezért is gondoltam, hogy valaki egy másik gépről jutott be az enyémre.

2013. szept. 21. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!