Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért tölti le a Win7 mindig...

Miért tölti le a Win7 mindig ugyanazokat a frissítéseket?

Figyelt kérdés
Tegnap feltettem majd le is vettem az Iobit Advanced SystemCare alkalmazását (majd le is szettem), ami képes elmaradt frissítéseket is pótolni. Pont voltak egyébként is Win7 frissítések. Valamiért megzavarodott a windowsom és 2 frissítést újra és újra fel akar telepíteni. A frissítési előzményekben már 3x szerepel 2 tétel. Az egyik talán excel viewer frissítése a másikra nem emlékszem. (nem otthon vagyok) Hogyan lehet renberakni?
2013. szept. 12. 08:52
 1/3 levis56 ***** válasza:
Én kikapcsolom az autómatikus frissítést és az Advenced System Care letölti amire a rendszernek szüksége van,az említett probléma lehet azért van mert sikertelen volt az előző frissítés ezt akarja megismételni.
2013. szept. 12. 20:43
 2/3 belapus ***** válasza:

XP-n az exceles javítást nálam is felajánlotta még egyszer, de amikor megnéztem a "Korábbi frissítések állapota" - ha jól emlékszem így írják - menüben, ott sikeresnek jelölte az adott frissítést.

Egyelőre bejelöltem, hogy ne küldjön a továbbiakban értesítést róla.

2013. szept. 13. 08:33
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ezek szerint ez egy kisebb hiba.
2013. szept. 13. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!