Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért nem engedi a Windows,...

Miért nem engedi a Windows, hogy telepítsem a frissítéseket?

Figyelt kérdés

Többször megpróbáltam, mégis ezt adja ki:

[link]

Mit tudnék tenni? Valakinek valami ötlete? Le kell hozzá tölteni esetleg valamilyen programot?

Előre is köszönöm a választ!

2013. júl. 2. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

Eredeti a Windows?

Én nem szoktam frissíteni három okból sem:

1, amire használom ,jó úgy ahogy van frissen telepítve

2, a sok frissítés miatt úgy hízik a Windows és a C meghajtóm mint a hízódisznó. ( 10Gb-ról 4 hónap alatt 35 Gb lett a Win mappa)

3, egyik nap a Windows frissítések közül valamelyik csak rákérdez az op. rendszerem jogtisztaságára. És mivel nem az, minden bekapcsolásnál egy figyelmeztető szöveg fog fogadni :-)

2013. júl. 2. 10:51
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi! Nem eredeti a Windows. Akkor nem érdemes vele foglalkozni azt mondod?

Még egyszer köszönöm a választ! :-)

2013. júl. 2. 11:06
 3/3 anonim ***** válasza:
nem ez a probléma itt, egyszerűen nem fut a windows update szolgáltatás és azért nem tud frissítéseket keresni, csak engedélyezni kell és menni fog. egy loader csodákra képes és már is eredeti lesz látszólag.
2013. júl. 3. 06:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!