Titkosított fájlokat hogy szerzek vissza saját gépen?
Ezer éve családi gépen (Win XP fut rajta), saját felhasználói fiókból D meghajtóra mentettem néhány képet, melyet akkor lekorlátoztam a család elől.
Később a gép kizárólag húgomé lett, aki törölte a fiókomat.
Azóta a D-n ott vannak a képek, de senkinek nincs hozzáférése, a titkosítást feloldani nem tudom. Sikerült nehezen előböngészni a tanúsítványt, de ennyi amit elértem. Unlocker nem használ (átnevezni tudom vele, de áthelyezni, feloldani, stb nem tudom).
Kérlek ajánljatok megoldási lehetőségeket. (Csökkentettben sem tudtam feloldani, rendszergazdaként sem).
Sürgős lenne, mert a gép megérett az újratelepítésre (és az újra-megosztásra a korábbi rossz arány miatt, illetve félek, ha csak a C-t teszem újra, akkor eltűnnek a tanúsítványok)!
Te inkább csak hozzáférési jogosultságot adtál meg, ugye?
Akkor meg csak add hozzá ott a húgod felhasználóját is, ahol a múltkor lekorlátoztad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!