Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Miért áll le a számítógépem?

Miért áll le a számítógépem?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy nem tudom mennyi idő után (ha nincs használva a gép), a gépem leáll! Bekapcsolom (Windows 7en fut), és röpke pillanat után középen ikon, hogy zárolva! Rákatt és bejön a megnyitott oldalak amiket "ott hagytam"!

Lehet hogy be lett állítva vmi, csak én nem tudok róla? Vagy ez lehet vmi vírus?

Igazából annyira nem rossz, mert energiatakarékos és hamarabb betölt és jön be a net, mint eddig mikor ki volt normálisan kapcsolva! Tud vki vmit???

2013. aug. 29. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
egyáltalán nem vírus és ez normális nekem is ezt csinálja amikor 15-20 percet nem használom.
2013. aug. 29. 20:34
 2/4 anonim ***** válasza:
alvó állapotba teszi magát
2013. aug. 29. 20:42
 3/4 A kérdező kommentje:
.. eddig még sosem csinált ilyet! Meglehet hogy ez az alvós állapot a megoldás! Mert én nem állítottam be/el, de nem csak én használom a gépet! Meglehet hogy véletlen beállítás!
2013. aug. 29. 21:05
 4/4 Gábor_79 ***** válasza:
Elvileg alapbeállítás, csak nem kapcsoltad ki. Azthiszem http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerdes..
2013. aug. 29. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!