Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Valaki ismer jó hacker IRC-t?

Valaki ismer jó hacker IRC-t?

Figyelt kérdés
Most lőtték le a channelt amin eddig voltam, és érdekelne, hogy van-e valakinek tudomása IRC-ről, amin komolyabb dolgokról is lehet beszélni, mint az SQLinj. és XSS, meg a hogy működik a Havij, tehát a közösség nagy része nem ezen a szinten áll, mert csak ilyesmit találok.
2013. aug. 29. 18:04
1 2
 1/12 SimkoL ***** válasza:
59%

Idegenekkel nem állunk szóba ! .. amúgy meg tanuld meg a saját károdon, egy 'komoly' ember sem osztja meg a titkait, a nehezen szerzett tudását.

'Aki ért hozzá az csinálja, aki nem az beszél róla !'

2013. aug. 29. 19:07
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, egy fórumon ajánlották az előző közösséget, és az tele volt olyanokkal, akik tudták miről beszélnek, és általában ment a kérdezz-felelek. Ha senki sem osztaná meg a tudását, akkor nem jönnének ki hetente 0day-ek, és az exploit-db sem virágozna.
2013. aug. 29. 19:31
 3/12 anonim ***** válasza:
Megosztják a tudást az emberek, de nem akárhogy és nem akárkivel.
2013. aug. 29. 20:27
 4/12 SimkoL ***** válasza:
Tudod egy ilyen oldalon nem tudhatod, hogy ki olvassa a kérdésedet, hozzászólásodat :) Rólam sem tudod, sejted, hogy ki vagyok.
2013. aug. 29. 20:29
 5/12 anonim ***** válasza:

@SimkoL: Mondjuk te konkrétan ha jól rémlik feszegetted, hogy rendőr is voltál meg ilyenek. (Ha nem keverlek össze valakivel.)

Na persze lehet ez is szándékosan hamis infó.

2013. aug. 29. 22:35
 6/12 A kérdező kommentje:
Amíg nem csinálok semmit, addig bajom nem származhat belőle, szóval miért ne beszélnék róla nyíltan? Annyira megpróbálják túlmisztifikálni mindenütt mert nem tudnak konkrét dolgokat, mintha egy hegy tetején lévő kolostorban oktatnák csak.
2013. aug. 30. 09:39
 7/12 anonim ***** válasza:
Sajnos IRC-t nem tudok, de hackforumson körülnézhetsz, vannak ott komolyabb témák/alfórumok is (reverse engineering, cryptograhpy, botnetek stb), illetve elvileg TOR-on belül is van pár hacker fórum, mondjuk ott még nem jártam.
2013. aug. 31. 15:45
 8/12 A kérdező kommentje:
Hackforums-on a Cryptográfia arról szól, hogy minden 13 éves tag el akarja adni a "FUD" XOR crypterjét, de az összes téma ilyen szinten van kb., van néhány régi motoros igen, de ők nem postolnak általában.
2013. aug. 31. 15:59
 9/12 SimkoL ***** válasza:
100%

#5: Nem keversz. 21 évig voltam hivatásos állományban mint rejtjelző, informatikus, ügyeletvezető. Már nyugdíjas nagyapa vagyok :)

Kedves kérdező: a 'dolog' nincs túlmisztifikálva csak ne buzdítsunk már minden 'suhancot', hogy ilyeneket tegyen. Amúgy a Kürt-nél létezik etikus hacker képzés ha meg bírod fizetni.

"van néhány régi motoros igen, de ők nem postolnak általában." csodálkozol ?

A helytelenül felhasznált tudással akármikor BTK-ba ütköző vétséget vagy bcs.-t követhetsz el, holott szerinted csak egy ártatlan tréfát űztél.

2013. aug. 31. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, igazad van. De szerintem nincs nagyon olyan hely, amit ne leptek volna el. Vajon a Making Money részlegen miért adnak el minden GET $100 A DAY EASILY 100% NOOBPROOF e-bookot $5-ért? :D
2013. aug. 31. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!