Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mirért van ez? HELP, HELP,...

Mirért van ez? HELP, HELP, HELP HELP, HELP, HELP

Figyelt kérdés

Bekapcsolom a számítógépet és egy kék ablakban kér valami jelszót, ha nem jó kulcs formát adki, 3 lehetőségem van

HELP, HELP, HELP

2013. aug. 28. 10:16
 1/9 soccerway ***** válasza:
a windows kér jelszót, vagy még windows előtt? Lehet beállított neked valaki a biosban egy jelszót.
2013. aug. 28. 12:26
 2/9 anonim ***** válasza:
A Windows a gépeden valódi? Ha be volt kapcsolja az automatikus frissités és tört (nem vetted meg), akkor a Microsoft tiltotta le. De lehet, vírusos.
2013. aug. 28. 16:55
 3/9 anonim ***** válasza:
F12-vel léptem be a BIOS-ba, mint kiderült, a Date et Time (Dátum és idő) elállította magát, ez okozta, javítottam, de másnap ugyanez volt. Lemerült az alaplapi elem, szervízben cserélték, azóta jó.
2013. aug. 28. 16:58
 4/9 A kérdező kommentje:
A windows előtt kéri, egy cdre másolt windows xp,
2013. aug. 29. 19:55
 5/9 A kérdező kommentje:
Az auto matikus frissités kivan kapcsolva
2013. aug. 29. 19:56
 6/9 A kérdező kommentje:
Ezt csak szervizben lehet megcsinálni? vagy van valami jelszó törlö kod?
2013. aug. 29. 19:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez a hamis XP rosszul van törve, soha nem fog normálisan működni.
2013. aug. 30. 02:10
 8/9 A kérdező kommentje:
De bekapcsolom a gépet egy fekete képernyő bal felső sarkában tölt 1024mb-ig azt betölti és bejön a jelszó kérés hogy tudom onan leszedni? Ujra telepitésel meg lehet oldani?
2013. aug. 31. 09:16
 9/9 A kérdező kommentje:
Már megoldottam, egy kis zöld valamit kellet kiszednem a sata csatlakozomellöl az alaplapon.
2013. szept. 4. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!