Vírust kapott a gépem most mit kezdjek vele?
Figyelt kérdés
úgy kezdődött hogy leszettem egy zenét amikor leszettem furcsán kezdett viselkedni a gépem pl a tálcán a hu (ahol a nyelvet állítani)elkezdett eltünni meg visszajönni benéztem a sz.gépbe hogy mi lehet a baj és észrevettem hogy valami AVG van ott ami még eddig nem volt ott letöröltem mindent kivéve 3 file-t amit nem enged letörölni ezt írja ki a program vagy file meg van nyitva más helyen zárja be a progit és próbálkozzon újra (de az a file vagy program meg sem volt nyitva) és utánna a neten böngészek a csúszkát huzom le egy kis idő után nem engedi hogy lefele huzzam csak ha belekattolok az ablakba amugy avira virusírtóm van már mindent csináltam és nem tudta leszedni a vírust és abban a 3 file ban van a virus amit nem tudok letörölni előre is köszi a segítséget2013. aug. 17. 14:23
1/1 anonim válasza:
Szerintem ennyire atombiztos ne légy benne, hogy csak abban a 3 fájlban van a vírus..próbáltad indítani csökkentett módban? milyen oprendszered van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!