Honnan, hogyan lehet vírusirtót letölteni, egyáltalán hogy működik ez?
Figyelt kérdés
Tavaly télen kaptam egy új laptopot(Win8 van rajta,ha ez számít),amelyen akkor Norton vírusirtó volt,gondolom csak ilyenpróbaverzió,mert lejárt.Néha figyelmeztet is,hogy a számítógép x napja nem védett.Ilyenkor mi a teendő?Meg kell venni a további védelmet?Ha igen,hogyan?Kérlek,segítsetek,mert nagyon tudatlan vagyok ezen a téren.Illetve plusz egy kérdés:ha már van valamilyen vírus a gépemen és telepítek egy vírusirtót,az el tudja pusztítani,vagy csak,,tiszta"gépre tudom telepíteni?2013. aug. 10. 20:38
1/7 anonim válasza:
bemész egy pc szaküzletbe ott megmondod hogy te vírusírtót szeretnél vásárolni! (kb 12-17ezer), van ingyenes is .Pl.:avast,de az olyan mintha nem is lenne, szóval nem ér semmit!
aztán azt feltelepíted (nem tudod elrontani), beírod a serialt és kész!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Az lesz,szakemberre fogom bízni,az a biztos.
2013. aug. 10. 21:11
3/7 anonim válasza:
Te jóságos #đĐ@&><{}][\|;>*! NOOOOOB! ESET Smart Security ingyenes 30 napig, aztán meg e-mailenként 30 nap, annyi időért meg megéri...
5/7 anonim válasza:
Utána ezt töltsd le és telepítsd: [link]
6/7 anonim válasza:
ESET magazinos kóddal.Ingyen és eredeti.
Kódok amit 1 perc alatt regisztrálsz -> [link]
Ha meg vásárolni akarsz más védelmet,akkor prohardveren érdeklődj,ott ajánlanak megbízható oldalt ahol kedvezőbb áron vásárolhatsz védelmet,és nem 10 ezer ft felett!!
De otthoni használatra ESET Smart Security is meg teszi.
7/7 anonim válasza:
Távolísd el a nortont és ted fel ezt
http:/download.cnet.com/Comodo-Internet-Security/3000-2239_4-10460704.html?part=dl-&subj=dl&tag=button
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!