Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Hol tudok letölteni valami...

Pro Patria kérdése:

Hol tudok letölteni valami nagyon erős vírusirtót?

Figyelt kérdés

A probléma az, hogy a számítógép magától eltünteti a tálcát. Hiába állítom át kipipálva, hogy "a tálca legyen látható", nem történik semmi. Ha újraindítom, kb fél percig látható lesz, majd újra eltűnik, és a vezérlőpultban megint nincs kipipálva a tálca láthatósága.

Emellett most már más bajok is vannak. Néha van, hogy elindítás után percekig nem reagál semmire a gép. Aztán helyrejön, és működik, de néha előfordul ez is, miután bekapcsolom.

Emellett most már van olyan, hogy ha rákattintok némely mappára, magától kilép mindenből, és egy pillanatra az asztalon lévő ikonok is eltűnnek (de vissza is jönnek).

Az ingyenes programokkal már próbálkoztam, nem lett javulás.

Azt mondta valaki, hogy ha ilyen durva vírus van, valószínűleg formatálni kellene, de azt meg nem szeretném, mert elveszne mindenem. Ha pedig átmentem az adatokat (így már kétszer is le lett formatálva), a vírus is átmegy újra, semmi értelme.

Boltban ajánlottak vírusirtót 17 ezerért, de erre nekem nincs pénzem.

Mit tegyek?

2012. dec. 7. 02:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%

Vizsgáld meg a rendszered ezzel :

[link]

Reális képet kapsz a valós állapotról.

2012. dec. 7. 06:16
 2/14 anonim ***** válasza:

próbálkozhatsz kémprogram eltávolítóval: [link] a free dowloadra menj és adatbázis frissités teljes vizsálat,kanartén,és fájlt törlése a karanténból,ha talál valamit

próbálkozhatsz ingyenesekkel is: [link]

[link] avastal

ha nem válnak be akkor fizetősbe töls le egy 30 napos kasperskyt próba verzió 30 napig használhatod ingyen,és ha lejár akk szed le,de neked úgyis csak egy vizsgálatra kell

meg ezzekkel csökkentet módba csinálj keresét úgy valószinű,hogya vírus nem indul el,több a való színűsége,hogy megtalálja. remélem tudtam segiteni,ja és csökkentet módba a vírusirtó=kom prgi eltávlitó ikonjárak ell katintanod,hogy elinduljón,adatbázis frisitésd ne feled

2012. dec. 7. 15:51
 3/14 anonim ***** válasza:

Inkább csak vigyázz a gépre...

Most Linuxom van, de amikor Windowsom volt akkor egy darab vírus nem rajta.

2012. dec. 9. 06:03
 4/14 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam a kaspersky-t és nem talált vírust. A superantispyware és az avast sem hatott.
2012. dec. 17. 00:35
 5/14 anonim ***** válasza:
malwarebtyessel próbáltad,vagy avg,avira,?
2012. dec. 17. 20:02
 6/14 A kérdező kommentje:
Adnál hozzájuk biztosan működö linket?
2012. dec. 18. 01:02
 7/14 anonim ***** válasza:

malwarebytes: [link] (a free dowloadra) kattints

[link]

bal oldalon a dowloadra

[link] bal oldalon a tölse le mostra

meg még megpróbálhatod ezzel is: [link] kaattins jobb oldalon a nyilra és keresdk azt amire oda van írva dowload free

2012. dec. 18. 19:23
 8/14 A kérdező kommentje:
Letöltöttem az első virusirtót, talált 11 fáljt, azt letöröltettem, de a tálca-eltünéses probléma nem állt helyre. Aztán letöltöttem a másodikat, az pedig nem talált semmit. Azóta mindenre borzasztó lasan reagál a gépem, a mozzilát nem nyitja meg (forognak a fogaskerekek majd ennyiben marad) és a szövegkijelölésnél is akadozik, megszakad (de egyszerre több kép, vagy mappa kijelölésénél is.)
2012. dec. 20. 19:17
 9/14 anonim válasza:

Nem akarlak elkeseríteni, de több mint valószínű. boot-virust szedtél fel, s attól formatálás nélkül piszok nehéz megszabadulni.... Amúgy én az Emsisoft sürgösségi csomagját ajánlom, boot-idejű takarítást is végez, akár az Avast, csak éppen sokkal jobb és ingyenes. Szerintem érdemes megpróbálkozni vele. Sok szerencsét!

[link]

2012. dec. 23. 11:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekem ez vált be, meg is vettem, már két éve a gépemen fut az ESS5.

[link]

2012. dec. 28. 02:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!