Milyen vírusirtót vegyek?
Komplett védelmet szeretnék otthoni gépre, ami a legkevésbé fogja a pc-t és természetesen magyar nyelvűt. A Comodot ne írjátok, mert az botrány! Inkább fizetek érte.
Köszönöm!
Nem kell több válasz, mert sok itt az agytröszt!
Máskor értelmezni kéne a kérdést.
Aki normálisan válaszolt annak ment a zöld.
MSE tényleg kalap sz... Teszteken is leszerepelt,alig véd,ha azt védelemnek lehet nevezni.
Kérdező függ a géped paramétereitől.
Nem lassítja a gépet amúgy az ESET,ezt nem muszáj megvenni,létezik hozzá magazinos kód így eredetin használható.6os verziója igen jó lett már és a 7es béta verziója megint csak még jobb lesz,bétája már teszteken elsők közt muzsikál,már a 6os is..
Ha igen erős géped van akkor ajánlom a kaspersykt..tűzfalast vagy az nélkülit,ezt te döntöd el.De ha ennél döntesz előtte próbáld ki a próbaverzióját,mert lehet nem válik be és feleslegesen dobtál rá ki pénzt.Antivirus részéhez létezik szintén magazinos kód,így az ingyen használható ennyiből.(Magazinok a chip,pcworld).Neten itt ott mindig kiírják belőlük és csak regizni kell.ESET-nek sg.hu fórumába találhatók!
Van a Bitdefender is még,g-data...ezek mind kiemelkedők.De mint írtam függ a gépedtől is.Meg a rendszered is kérdés milyen.Mert egy win8on sok védelem nem muzsikál túl jól még.Lényeg próba verziójukat tesztelt le addig amíg le nem járnak,annyi idő alatt eldöntöd megveszed-e.
Tanácsért amúgy meg ide is mehetsz (jobban is segítenek mint itt): [link]
Még megbízható oldalakat is mondanak neked ahol olcsóbban vehetsz jó védelmeket!
Tanácsért ide fordulj,mé
# 13
Kösz szépen!
Kipróbálom az ESET-et amit mondtál.
A gépem amúgy Win7 64bit eredeti+fx 8350+HD7970+8GB RAM.
Ment a zöld!
Kipróbáltam minden próbásat.
F-Secure Internet Security 2013 lett, angol ebayen vettem 1 éves kódot kb3500 ft-ért. Ez lassítja a legkevésbé, egyszerű, és teszteken a legjobbak között van. The Best!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!