Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Segítség! MI EZ?

Segítség! MI EZ?

Figyelt kérdés

Éppen játszottam egy játékkal (Burnout Paradise) mikor a kép elszíneződött kékre,majd valami olyasmit írt ki,hogy a számítógép ellen támadás indult.Elkezdett irkálni,amint felfogtam azonnal nyomtam ki a gépet,ezért sem emlékszem elég alaposan a szövegekre.

Miután újra indítottam a gépet lefuttattam a vírusírtót azokon a helyeken ahol szerintem a probléma keletkezett,semmit sem talált,teljes vizsgálat után sem volt semmi.

Próbálkoztam internet kapcsolat nélküli vírus kereséssel(Manapság hallani lehet ilyen típusú újabb vírusokról) de semmi. Majd megpróbáltam csökkentett módban vírust keresni,megint csak semmi.

A játékot is megnyitottam ami addig rendesen működött,most is kifogástalanul működik.

A vírusírtóm: Microsoft Security Essentials.

Mi lehetett a probléma? Valakivel történt már hasonló?

2013. aug. 4. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez "rendőrségi" virus lehetett (Ukash), ha megszakítod a netet, nem tud kárt okozni. Azért futtass le online scannert: [link]
2013. aug. 4. 16:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ,tuti nem Ukash vírus,azt megfogta volna már ha nem is internet kapcsolat nélküli keresésnél,csökkentett módban biztos.
2013. aug. 4. 17:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Mert volt már dolgom egy olyannal,és ahhoz,hogy az a vírus tudjon nyúlkálni a gépen letöltesz te egy fájl-t és az generálja az egészet,és amint megszűnik az internet kapcsolat azt a fájlt csak törölni kell,és jó esetben a vírusírtó is megtalálja.

Szívesen várom a további válaszokat

2013. aug. 4. 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!