Van olyan böngésző, ami nem menti el az adatainkat? (előzmények, kedvenc oldal, keresések stb)
Figyelt kérdés
2013. aug. 3. 18:36
1/5 anonim válasza:
Firefox/Chrome inkognitó módban.
Könyvjelzőt (kedvencek) meg nem kell használni, ennyi az egész.
2/5 anonim válasza:
Firefoxban be lehet allitani, hogy torolje az osszes elozmenyt minden egyes kilepesnel. Asszem Chromeban is be lehet allitani, hogy ne jegyezzen meg semmit.
3/5 anonim válasza:
A google chrome-ban lehet nyitni egy inkognító ablakot, akkor nem menti az előzményeket.Windows 7-ben a tálcán levő ikonon jobb klikk, vagy a megnyitott ablak jobb felső sarkában van három vonalka (személyre szabás, beállítások) ott is van olyan lehetőség.
4/5 A kérdező kommentje:
Úgy gondoltam, hogy a Google-nek nem menti el, tehát nem élnek vissza az adataimmal, nem tudnak visszakutatni, hogy fél éve ebben az időben mit neteztem.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de engem zavar.
2013. aug. 3. 18:49
5/5 anonim válasza:
Abban biztos lehetsz, hogy Firefox nem küldi el a Google-nek. Viszont ha valaki (kormány, stb) meg akar figyelni, ezután is meg fog tudni, az ellen nem nagyon tudsz mit csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!