TOR böngésző alatt hogy lehet Youtube videókat nézni? És Adblock Plust lehet valahogy tenni rá?
Youtube kapcsán már láttam egy tutorialt, de nálam nem működött (a böngésző, amikor engedélyezni próbáltam a flash-t, nem hagyja átállítani magát, restart se segít).
Az Adblockot meg már évek óta megszoktam és borzalmasan idegesít a hiánya, de ugye új add-onokat se támogat a böngésző. Nagy rés lenne a biztonságon, ha sikerülne (és hogy kellene)?
2.3.25-8-mas Tor browser bundle verzióm van.
Direkt van kikapcsolva a flash benne és direkt nincsenek benne addonok.
+ Nem kéne a Tor hálózatát videókkal lassítani.
Ha az addonok meg a flash engedélyezve lenne, akkor kapásból látnák az ip-det, és akkor értelme nem lenne a TOR böngésző használatának.
Szóval ha videót akarsz nézni, akkor addig kikapcsolod a tor-t majd vissza ha megnézted jobbat nem tudok.
Az Adblocks installra meg nincs ötletem. De értelme sincs....
A tor hoz nem kötelező a tor browsert használni torrent, programot ,letöltésvezérlőt, skypot ie,firefox,chrome,meg szinte mindent használhatsz toron keresztül.Ha nem akarod hogy a tor browser elinduljon egyszerüen törlöd a firefoxos mappát.Használd egyszerüen a normál böngészőhöz és lesz minden rajta rendesen.
127.0.0.1 9150 soksv5 kell beállítani a programokban,böngésző letöltőprogik,torrent,.
És még egy kis funkció:
ExitNodes {hu},{cz}
Ezt a torrc fájnál így tudsz választani melyik ország,országok ip jeit ossza ki ha ezt hozzáadod.
Én egyszerűen firefoxhoz használom,azért azt tudod hogy a tor hálózatot azok üzemeltetik akik letöltötték a programot? Tehát egymástól független vad idegen emberek.Közöttük minél több az önkéntes nem kilépő elosztó akik részleteket kapnak annál gyorsabb a hálózat a sebesség márt ezenkivűl a végső kilépő elosztón áll akinél minden adat összeáll és megy a netre hogy neki milyen a netcsomagja az ő IP jét kapod meg.
A böngészési előzményeket és a flash player ideglenes fáljait rendszeresen töröljed firefoxnál a flash playerhezvan a better privacy.
Amúgy villám gyors ha gyors exit nodot (kilépő elosztót) fogsz ki ugyan olyan gyorsan töltesz le fel toral mint anélkül és a net is ugyan olyan.Imádom ezt a programot szuper jó!
A deep webet viszont csak a toros böngészővel éred el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!