Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Létezik hogy ilyen sok vírus...

Létezik hogy ilyen sok vírus mellet is elindul a gép? :D

Figyelt kérdés
mostanában eléggé belassult a gép de vírusírtó soha sem talált semmit ezért rákerestem neten hogy mit lehet tenni találtam egy spyware elleni progit és miután átvizsgálta a gépet 2300 db fertőzött fájlt talált :D most tényleg van ilyen vagy ez a program túloz :))
2013. aug. 1. 21:02
1 2
 11/13 anonim válasza:
Nekem jelenleg tiszta a gépem (mennyire az lehet hisz sok alapprogram és összetevő maga is vírus) és azt mondom hogy kell egy avast nem sok mindent de azt észreveszi amit kell és letörlöd..spyware terminator ezzel is sotól megszabadulsz..ez rendbe szedi amennyire lehet..ha még mindíg lassú Ccleaner és toolbar cleaner..ezekkel javíthatsz rajta..megéri..próbáld ki
2013. aug. 2. 21:00
 12/13 A kérdező kommentje:
avast van a gépen és igen tényleg jó de ezeket a férgeket nem veszi észre :( 3 programmal is átvizsgáltam az első talált 2300 at :) a 2. már csak 118 at a 3. amit itt javasoltak az pedig már csak 14 et szóval remélem most már tiszta ,amúgy gyorsult valamennyit de lehet jobb lesz ha újra telepítem
2013. aug. 2. 21:46
 13/13 anonim válasza:
Azzal még várj egy kicsit.. írd be a Startál a keresőbe: msconfig katt arra amit kiad..ott lezs olyan hogy szolgáltatásoka microsoftosok jobb ha hagyod alul lesz olyan hogy összes microsoftos cucc elrejtése.. itt van pár dolog ami nem kell..pl skipe,torren stb... utánna az autómatikus indításnál is szedd le ami nem kell..ez is sokat segít :)
2013. aug. 6. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!