Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi használhatja ki aprocesszor...

Mi használhatja ki aprocesszorom 100%-át? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Egy ideje akad a gépem, játékok internet, (főleg aközben jön elő) és fél óra után inkább újraindítom akkor újabb 20 percig nincs gond de aztán megint... a gép újra lett telepítve, bár a személyes cuccok, a játékok a filmek mind rajta maradtak... a feladatkezelő szerint a mozilla vagy az épp aktuális böngésző terheli legjobban... de ez régen nem volt!!! Mi tegyek? Már nagyon idegesít!

2013. aug. 1. 11:03
1 2 3
 11/21 soccerway ***** válasza:
arra, ha mas nem segit
2013. aug. 1. 21:58
 12/21 A kérdező kommentje:
Nna az sajna tuti nem lesz mostanában...
2013. aug. 1. 22:08
 13/21 anonim ***** válasza:
Pedig nem nagy dolog..
2013. aug. 1. 22:16
 14/21 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam talán még a flash playerrel, szórakozok kicsit vagy ha mégis újra kell megint telepíteni leszedem az összes feltelepített cuccot...
2013. aug. 1. 23:05
 15/21 sby75 válasza:
Ok, tehát ha jól értem 1 napos oprendszer van a gépen. Újratelepítést külön, szűz partícióra csináltad? A legjobb ha a rendszer külön merevlemezen van de ha nem akkor minimum külön partíción legyen teljesen üresen, újraformázva. De mielőtt ujrarakod tedd fel a processexplorer nevű progit amivel monitorozhatod a futó folyamatokat sokkal részletesebben mint a feladatkezelőben (nem csak annyit látsz hogy van egy csomó svchost.exe hanem a tényleges alkalmazást is). Ezt én még megpróbálnám.
2013. aug. 2. 13:27
 16/21 A kérdező kommentje:
Hogy külön merevlemezen van-e abban nem vagyok biztos, de abban igen hogy külön meghajtón. Felrakom ezt a programot amit ajánlottál, ha más nem akkor újra telepítek! Köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 2. 13:52
 17/21 A kérdező kommentje:
Na leszedtem a programot a processzort valami System Idle Process foglalja a legjobban... 55-és 70 között stagnál az értéke... Ez micsoda? Hogy lehet kilőni valami tipp??
2013. aug. 2. 14:03
 18/21 A kérdező kommentje:
Ja és amikor nem ez akkor az adott böngésző yomatja kb ugyan ilyen értékekkel
2013. aug. 2. 14:04
 19/21 soccerway ***** válasza:
Az idle az nem program, az az uresjarat, tehat az a szabad resz ami nincs terhelve. Akkor van baj ha az idle 0-hoz kozeli.
2013. aug. 2. 14:19
 20/21 sby75 válasza:
Nos, ha még nem telepítettél újra akkor itt a további javaslatom. Első próba: telepítsd az adblock plus progit, mozillára és chromera is van megfelelő verzió ami letiltja a flasht és egyéb procizabáló sz@rokat. Második verzió: tegyél fel régebbi verziót a böngészőkből. A géped nem mai darab a fejlesztők folyamatosan javítják a termékeiket telerakják csili-vili cuccokkal, beépülőkkel de ehhez gép is kell. Régi verziót fel a böngészőkből és jó lesz.
2013. aug. 3. 20:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!