Mi használhatja ki aprocesszorom 100%-át? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Egy ideje akad a gépem, játékok internet, (főleg aközben jön elő) és fél óra után inkább újraindítom akkor újabb 20 percig nincs gond de aztán megint... a gép újra lett telepítve, bár a személyes cuccok, a játékok a filmek mind rajta maradtak... a feladatkezelő szerint a mozilla vagy az épp aktuális böngésző terheli legjobban... de ez régen nem volt!!! Mi tegyek? Már nagyon idegesít!2013. aug. 1. 11:03
1/21 soccerway válasza:
bongeszoben a flash tartalom lehet lassu, de lattam mar olyat is hogy a sok bongeszore feltelepitett ilyen olyan toolbar kiegeszitok akasztottak ki.
2/21 A kérdező kommentje:
toolbar kiegészítők még ninsenek fent rajta. Ha a gépen egyszerre halgatok zenét és netezek, beakad az egész van hogy lefagy. És persze van hogy játék közben kell kilépjek mert már használhatatlan az egész.
2013. aug. 1. 11:10
3/21 sby75 válasza:
Ahogy előzőleg is írták a flash valóban megtornáztatja a processzort. Kérdés: Újratelepítés után is ugyanazt a böngészőt használod-e vagy másikat illetve újabb verziót belőle? A géped konfigját és a használt böngészőket is leírhatnád úgy valamivel többre mennénk.
4/21 anonim válasza:
Lehet valami háttéralkalmazás, ami nagy CPU teljesítményt igényel folyamatosan fut. De lehet, hogy valami vírus tornásztatja így a procid, nekem is volt hasonlóval dolgom, futtass le egy vírus tesztet.
5/21 anonim válasza:
Bongeszo csinalja flash miatt.Flash jatekokal jatszol akkor nem kell csodalkozni...Eros gepeket is megterheli a flash stb.
6/21 A kérdező kommentje:
Nos akkor a konfiguráció: Intel Celeron D CPU 3,46 GHZ; 2GB RAM; Nvidia GeForce GT130. Windows 7-es op rendszer és hát Google Chrome-ot és Mozilla Firefox-ot használok felváltva... a flash játékokkkal nem én játszom, a gépet már átnéztem egy víruskeresővel (Avast) és aSpyware Terminator-al volt hogy találtak kártevőket de ki lettek mind törölve. Még mindíg lassabb sokszor a net, és a gép, és fölugrik a proci használat 100%-ra
2013. aug. 1. 19:58
7/21 soccerway válasza:
Meg kellene figyelni, pontosan mely oldalak terhelik le 100%-osan, addig csak talalgatas
8/21 A kérdező kommentje:
Ennek a gépnek tökéletesen kéne vinnie egy ilyen alap játékot még Multi playerben is mint a Call of Duty 1... (itt is 100%-os a proci használat)még a 6-al is játszottam rajta... Amúgy Youtube, Facebook játékok (azok is gyilkosak).
2013. aug. 1. 20:51
9/21 soccerway válasza:
tehat a jatek is, nem csak a flash, az biztos hogy a celerontol nem kell sokat varni, ha viszont volt mar gyorsabb akkor bekaphatott valami joindulatut a jo oreg windows, reinstall.
10/21 A kérdező kommentje:
A gép a windows xp alatt kezdett szarakodni és tegnap lett újrarakva a személyes cuccok és játékok maradtak csak rajta... a szarakodást folytatja... Mi az a reinstal? vagy újratelepítésre gondolsz?
2013. aug. 1. 21:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!