Melyik vírusírtó ad jó biztonságot, gyenge gépen?
Figyelt kérdés
Tehát kis erőforrás igénnyel biztos biztonság.
És nem kérem azt hogy a felhasználó a vírus szívó, mert ez fölösleges. Kicsit is épeszű ember, már normálisan használja az internetet, és egy jó vírusírtót (nem tökéleteset mielött ebbe is beleköt valaki) gyenge gépre keresek.
2013. júl. 25. 18:18
1/8 anonim válasza:
Avira free-t, vagy a Panda Cloud-ot tudom ajánlani ingyenesben.
2/8 A kérdező kommentje:
Akkor Panda Cloud-ot töltöm. Köszönöm! :)
Ha van valakinek ellenvetése vagy mással véleménye, szívesen várom még!
2013. júl. 25. 18:59
3/8 anonim válasza:
Panda cloud megfelelo.Mellette heti 1x futasd le a malwarebytest.Ennyi.En is igy hasznalom igen regota ket fele gepen is :)
4/8 A kérdező kommentje:
Nekem is bejön eddig, főleg mivel még aranyos is bal alsó (nekem bal felső :D) sarokban az a kis panda fej :DD Gondolom a real time víruskeresése is jó. Az elmondottak szerint. A Malwarebytes-t őszinte leszek... nem is ismerem. Az elfér a vírus írtó mellett? két vírus írtó nem jó egy gépen vagy ez malware kereső tehát nem real time csak egy scanner? Mindjárt google... XD
2013. júl. 25. 21:31
5/8 anonim válasza:
Csak free kell abban,nem a pro verzió.Telepítés végén pipa ki a kipróbálás opció mellől..
Egyik legjobb trójai,egyéb vírus kereső hitman pro mellett.
Free-t szed le: [link]
És még 1x írom feltelepült,akkor oda figyelj,mert másképpen 30 napos pro verziód lesz ami automatikusan indul a windowsal,szal állandóan futna,és az nem szükséges! :)
6/8 anonim válasza:
Microsoft Security Essentials én ezt használom és tökéletesss
7/8 A kérdező kommentje:
Rendben heti 1× Malwarebytes, és állandó security-nek panda. Köszönöm a segítségeteket :)
2013. júl. 26. 15:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!