Melyik virusirto adja a legnagyobb biztonsagot?
Mostanaban szoktam a gepen fizetni igy kellene valami biztonaósagi szoftver. Fizetos/ingyenes nem szamit. Nekem elsosorban a biztonsag szamit. Valaki tudna valamit ajanlani mert pl.:eset oldalon persze az eset a legjobb de mas oldalakon mas (tobbnyire a sajatjuk)es ez elegge osszezavart hogy most melyiket. Most olyanok valaszat varnam akik ertenek is hozza es nem a sajatjukat irjak be.
(bocsanat de nincsennek ekezeteim :s)
1.pont azt amit az első válaszoló linkelt az csak egy tűzfal teszt,ahogy látod hogy az ingyenes tűzfalak nagyon az élén vannak és a fizetősek meg az alján,hogy lehet ez: úgy hogy gyorsan össze állítottak egy tűzfalt,az ingyenes comodonak a tűzfala van az élén,azért mert kezdetek óta tűzfallal foglalkoznak.
2.NINCS LEGJOBB VÍRUSIRTÓ EGYIK SE BIZTOSÍT 100%-OS VÉDELMET!!!!!
3.pont én nem bízok ezekbe a tesztekbe,csak leírnak pár számot és kész, főleg nem a az eset teszteknél az csak reklám nekik,hogy be akarják csapni a felhasználót hogy milyen jó.(igaz az is ér valamit)
Meg mindenki más vírusirtót választ.
Én úgy tudtam választani hogy a legtöbb ingyenest kipróbáltam(nekem ingyenes jöhetett szóba)
amúgy a legnagyobb veszély a gépednek az te magad vagy,ha okosan tudsz nettezni és nem kattintasz össze vissza,akkor bármelyik vírusirtó is megfelel
remélem tudtam segíteni
Koszonom a valaszokat.
#2 tudom hogy nincs 100% de a leheto legjobbat szeretnem mert igaz hogy probalom a gepet biztonsagban tudni (nem hasznalok torrentet, egyeb virusforrast) de neha 1-1 virus pendriverol megis becsuszik.
akkor ezt tudom ajánlani comodo rendelkezik defense+al,meg sanboxxal ami viselkedés alapú védelme van és igy működik a sandob:"A Sandbox (magyarul: homokozóláda) egy leárnyékolt terület a rendszereden belül, ahol a programokat úgy lehet futtatni, hogy azok ne tudják megtámadni a számítógépedet.
A Sandbox a benne elindított programok számára normál Windows környezet imitál, de az összes fájlhozzáférést elfogja és külön tartományban futtatja. Így egy kártékony szoftver nem tud többé hozzáférni a rendszerfájlokhoz vagy más egyéb módon károkat okozni."
általámba ha cd- ről vagy usb-ről akkor indítani egy fájt akkor rákérdez a defense,és én dönthetem el hogy sandboxba megbízok benne vagy letiltom sandboxba szoktam,vagy automatikusan sandobxba teszi,
használhatod az egész intenret securitiy (tűzfal+vírusirtó)
antivirus részét
vagy csak a tűzfalát mindegyikbe be tették a sandbocxot
ha nem akarod lecserélni a vírusirtótad akkor csak a tűzfal részét ted fel,ez már a te döntésed...
http://www.youtube.com/watch?v=NMZ4_Ymfjes&feature=relmfu
nézd meg ezt a videót és soha sem lesz virusod a szoftverek általam tesztel velettek
és ez is [link]
ennek nincs tűzfala csak a pronak van [link]
bullguard internet security (elég jó, bitdefender alapú)
ha nem akarod, hogy fogja gépedet, MBAM is elég (pro változatokról beszélek természetesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!