Honnan tudom hogy feltörték-e a gépet?
Ha szanaszet hagyott alkatreszeket, szamitogep tormelekeket talasz a szobadban.
(Hacsak nem hadititkokat, allami titkokat, bankartya- bankszamlaszamokat es egyeb bizalmas informaciokat tarolsz a gepeden, akkor senki nem fog a gepedben turkalni. Facebook es ahhoz hasonlo "feltoreseken" meg csak nevetek.)
Én olyasmire gondolok, hogy valahogy lehetséges-e a gépre olyan programot telepíteni, amivel lelehet követni(mondjuk egy akármilyen más gépre kapcsolva) hogy milyen oldalak lettek erről a gépről látogatva annak ellenére hogy mondjuk ki lettek törölve az előzményekből.
Vissza lehet-e keresni ezeket valahogy?
Csak mert egyik napról a másikra 'krepált be' úgy hogy netezni nem lehet rajta semmire nem reagál, olyan szinten hogy ezt a kérdést 1,5 órája várom 3 újraindítás mellett hogy kiírja...
Nem egyedül használom a gépet és gyanúm is van feltételezni ilyen 'kémkedést'.
A vírusirtó is a napokban kezdett jelezni valami gebaszt..
A gond az, hogy a gép 'csak úgy jött' szóval nem tudom ki programozta ki tette rá a vírusirtót és honnan
+ hogy hogyan kellene a jelenlegi vírusirtót leszedni és egy másikat rátenni(mert sztem ezt kellene)
Valami biztos hogy van rajta..
Elindítasz egy víruskeresést. A víruskereső kémprogramokat is keres. Majd eltávolítod a kémprogramot.
A rendszert csak akkor kell újratelepíteni , ah nagy a baj!!!
A link helyesen:
ABC oknyomozó riport magyarul
http://www.youtube.com/watch?v=6yXV5rbPK2k&NR=1&feature=ends..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!