Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Honnan tudom hogy feltörték-e...

Honnan tudom hogy feltörték-e a gépet?

Figyelt kérdés
Milyen jelei vannak?

2013. júl. 25. 00:23
 1/7 anonim ***** válasza:
69%

Ha szanaszet hagyott alkatreszeket, szamitogep tormelekeket talasz a szobadban.

(Hacsak nem hadititkokat, allami titkokat, bankartya- bankszamlaszamokat es egyeb bizalmas informaciokat tarolsz a gepeden, akkor senki nem fog a gepedben turkalni. Facebook es ahhoz hasonlo "feltoreseken" meg csak nevetek.)

2013. júl. 25. 00:58
 2/7 A kérdező kommentje:

Én olyasmire gondolok, hogy valahogy lehetséges-e a gépre olyan programot telepíteni, amivel lelehet követni(mondjuk egy akármilyen más gépre kapcsolva) hogy milyen oldalak lettek erről a gépről látogatva annak ellenére hogy mondjuk ki lettek törölve az előzményekből.

Vissza lehet-e keresni ezeket valahogy?

Csak mert egyik napról a másikra 'krepált be' úgy hogy netezni nem lehet rajta semmire nem reagál, olyan szinten hogy ezt a kérdést 1,5 órája várom 3 újraindítás mellett hogy kiírja...

Nem egyedül használom a gépet és gyanúm is van feltételezni ilyen 'kémkedést'.

2013. júl. 25. 01:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, leteznek keylogger programok, amik minden egyes billentyuleutest archivalnak. Sok virusirto viszont nem szereti ezeket a progikat, igy kilovi oket.
2013. júl. 25. 01:19
 4/7 A kérdező kommentje:

A vírusirtó is a napokban kezdett jelezni valami gebaszt..

A gond az, hogy a gép 'csak úgy jött' szóval nem tudom ki programozta ki tette rá a vírusirtót és honnan

+ hogy hogyan kellene a jelenlegi vírusirtót leszedni és egy másikat rátenni(mert sztem ezt kellene)

Valami biztos hogy van rajta..

2013. júl. 25. 01:50
 5/7 anonim ***** válasza:
Újra telepidet és megvan oldva a probléma.
2013. júl. 25. 09:56
 6/7 anonim ***** válasza:

Elindítasz egy víruskeresést. A víruskereső kémprogramokat is keres. Majd eltávolítod a kémprogramot.

A rendszert csak akkor kell újratelepíteni , ah nagy a baj!!!

2013. júl. 25. 21:24
 7/7 anonim válasza:

A link helyesen:

ABC oknyomozó riport magyarul

http://www.youtube.com/watch?v=6yXV5rbPK2k&NR=1&feature=ends..

2013. júl. 27. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!