Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Apródon pár napja rendeltem...

Apródon pár napja rendeltem egy telefont. A küldő csodálkozott is hogy előreutalással küldöm az összeget nem személyesen megyek el érte. Megkellett volna jönnie a telefonnak, de még mindig nemjelentkezett! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kedden találtam egy telefont apródon, ahová az volt írva hogy személyes átvétel.Kérdeztem hogy előre utalással megoldható-e. Azt kérdezte miért pont azzal? de persze és megegyeztünk hogy felét előre utalom felét meg akkor mikor megérkezik a készülék. Már péntek van átutaltam az összeg felét de még mindig nemérkezett meg a telefon, és a válasza sem! Azt mondta mindenképp jelentkezik és ha megérkezik az összeg fele postára is teszi a telefont. Sajnos nem kérdeztem meg a a telefon számát csak a bankszámláját tudom. A hirdetést aztmondta nem törli le csak aktívtalanítja hogy már mások ne irjanak a telefonnal kapcsolatba, de én eltudjam érni. Kedd óta semmi hír! Mit lehet ilyenkor tenni?
2013. júl. 19. 13:05
 1/3 anti paladin ***** válasza:
Ha hétfőn sem érkezik meg a telefon, feljelentést tehetsz a rendőrségen. Kb. ennyit.
2013. júl. 19. 13:10
 2/3 anonim ***** válasza:

"felét előre utalom felét meg akkor mikor megérkezik a készülék."

Mi a jóistenért fizetsz te előre a semmiért? Persze, hogy nem fogja küldeni, ha megkapta az ár felét. Egy másik embernek fogja eladni, így másfélszer van meg neki a telefon ára.

Interneten nem szabad előre fizetni, pláne ha ismeretlen magánszemélytől rendelsz...

2013. júl. 19. 14:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedden rendelted, az utalás kb szerdán érkezhetett meg (vagy aznap, utalástól függően...), ha aznap feladta, akkor is a posta nem 1-2 nap alatt szállít, szóval még nem csoda, ha nem jött meg.

Hétfőn még elég korai feljelenteni, mivel a hétvégén sehol nem dolgoznak...

Ha szerda-csütörtök magasságáig nincs ott, akkor már feljelentheted, de addig is próbáld elérni, hogy mi is van.

2013. júl. 19. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!