Sürgős! Van egy vírus a gépemen. Amíg nem nyitom meg, addig nincs megfertőzve a gépem?
Figyelt kérdés
2013. júl. 18. 12:31
1/7 anonim válasza:
Amíg nem nyitod meg addig nem hinném, de észlelte valami? Ha igen akkor miért nem törlöd le?
2/7 A kérdező kommentje:
Torrent, vissza kell osztani.
2013. júl. 18. 12:35
3/7 anonim válasza:
Persze te meg egy vírusos fájlt seedelsz az fontosabb mi?
Egyébként attól, hogy a víruskergetőd jelzet nem biztos, hogy tényleg vírus. Lehet csak olyan technológiát használ, ami meg volt adva az adatbázisában. Vagy rosszabb esetben egy Trojan. Előbbinek utána kell nézni, utóbbinál meg szólni a szerver tulajának, hogy ez a fájl vírusos. De ez csak akkor érdemes,ha az a fájl egyértelműen vírusos( pl. töltsd fel a virustotal.com-ra. nézd meg a találati arányát. Keresd meg mit írnak a fájlról a neten, ha nem írnak róla hogy ki kell kapcsolni a vírusírtót hozzá, és több ilyen forrás is van, és azok hitel érdemlőek, akkor szólj a seedernek.
4/7 A kérdező kommentje:
Oké, megpróbálom. A fájl egy kicsomagoló program (tehát megnyitom és egy adott helyre kiteszi a tartalmát, ami nem publikus :-) ). Az Avast szerint egy Win32 Spyeye.
2013. júl. 18. 15:53
5/7 levis56 válasza:
Torrentezésnél nekem is bejelez a vírusírtóm,ilyenkor kikapcsolom és bekapcs az Advenced System Care Ultimate azon is van állandó vírusvédelem az nem jelez,igaz vírust sem kapok.
6/7 A kérdező kommentje:
Ok, de nekem, sosem szokott jelezni (mármint ha nem vírusos), de ez tényleg az.
2013. júl. 18. 20:59
7/7 anonim válasza:
Akkor meg töröld le a pcsába.... nem kötelező seedelni mindent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!