Vírusos ez a fájl?
Figyelt kérdés
MSIL:Crypt-FC
Leszedtem egy counter strike hack-et a videóban azt mutatták h kapcsoljam ki előtta a vírusírtót.. vírusosnak is jelezte ezért kikapcsoltam.. De félek h most valami gond og történni esetleg keylogger.. hogy tudom eltávolítani?
2013. júl. 16. 23:13
1/10 anonim válasza:
Csak google ba bedobtam a nevét és millió találat, jó pár helyen leírva: trójai...
2/10 anonim válasza:
az az lesz, hagyd mert nem éri meg, bár nekem van aimem ami megy de csalni nem szép dolog :D
3/10 A kérdező kommentje:
jó de h töröljem le? magában a fájlt már töröltem de még a gépemen maradhat?
2013. júl. 16. 23:40
4/10 anonim válasza:
hát remélem nem indítottad el, ha nem akkor nincs gond
5/10 A kérdező kommentje:
De elindítottam.. de viszont azóta újra is indítottam a gépem el is indult semmi gond nincsen.. akkor most mi van?
2013. júl. 16. 23:45
6/10 anonim válasza:
Trójai... szóval ott van az még, ha csak nem raktad virusirtóval karanténba pl.
7/10 A kérdező kommentje:
Futassak le akk egy vírusírtót? Gyorsátvizsgálás elég? Avastom van
2013. júl. 16. 23:49
8/10 anonim válasza:
virustotal mit mond rá? szedj le egy kasperskyt aztán nyald át a gépet az a biztos
9/10 A kérdező kommentje:
Minnyárt lefuttatok egy avast gyors vizsgálatot hátha talál valamit
2013. júl. 16. 23:54
10/10 A kérdező kommentje:
Amúgy már töröltem a fájlt.. de azért a lefutatok egy gyorsvizsgálatot avastal
2013. júl. 16. 23:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!