Lefogja a gépemet valami, talán vírus talán nem. De nem tudom hogy mi lehet az?
Figyelt kérdés
Feltelepítettem valamiféle HD codec nevű programot ami online videóplayernek rendeltetett, de nem jött be és azonnal le is töröltem. De amint elmentem játszani azt vettem észre hogy nagyon szaggat a játék. De nem úgy szaggat hogy kicsi az FPS hanem 2 másodpercig megy 60fps-en beáll a képernyő 1 mp-re és ez ismétlődik és nem csak egyetlen játéknál. Csináltam vírusirtást a 2013-as AVG-vel teljesen felfrissítve 3x de nem jelzett semmi olyat. CCleanert is csináltam töredezettségmentesítést is de semelyik nem működött még mindig ugyanúgy szaggat. :(2013. júl. 14. 22:46
2/7 A kérdező kommentje:
Azt a jelenség után tettem fel
2013. júl. 14. 22:52
3/7 anonim válasza:
milyen operációs rendszer van a gépeden?.Esetleg csinálj egy visszaállítást korábbi időpontra mondjuk a program feltelepítse előtre.
4/7 A kérdező kommentje:
Win 7 64 bit. Az lesz most a teendőm. remélem sikerülni fog :)
2013. júl. 15. 06:51
5/7 A kérdező kommentje:
Nem sikerült :(
2013. júl. 15. 07:37
6/7 anonim válasza:
Ezt az online scannert futtasd le: [link]
7/7 A kérdező kommentje:
Megvan a megoldás, az AMD oldaláról letöltöttem egy AutoDetect Driver Updatert és befrissítettem a videókártya drivert róla. Újraindítottam és nincs semmi baja :)
2013. júl. 16. 06:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!