Mondanátok egy jó vírusirtó programot?
Figyelt kérdés
2013. júl. 11. 15:17
1/10 anonim válasza:
Az ingyenesek közül nincs sok jó, ráadásul nem is használok ilyet.
A fizetősek közül szerintem a norton 360 vagy egyéb norton verziók a legjobbak.
2/10 anonim válasza:
Fizetős legerősebb védelem kaspersky,bitdefender,g-data például...
Ingyenes bitdefender free,avast,comodo..
Minden pénztárcád (ha fizetősről van szó) illetve géped erősségének kérdése.
3/10 anonim válasza:
Eros gep: BitDefender IS/TS
Gyengebb gep: ESET SS
5/10 MA. válasza:
Microsoft Sercurity Essentials ....Ingyenes és tökéletes !
7/10 CODE3 válasza:
Én többet kipróbáltam, de nagyon megfogta a gépet, mindegy hogy XP rendszer volt, vagy a jelenlegi Win7 esetleg Win8, a régieken eset nod 32 futott, de fagyasztott, utána avastra váltottam, jó volt de nemrég két progit is virusosnak jelzett indokolatlanul és fagyasztja a 4 GB ramos gépet is.. szóval most a Microsoft Sercurity Essentials-t ajánlom, nem fagyaszt, és tökéletesen véd!! Sok sikert!
8/10 anonim válasza:
amiket leírtak mind jók, nekem is Microsoft Secirity van, de MELLÉ nagyon ajánlom az Advanced SystemCare Ultimate 6ot. Rengeteg kisebb probléma ellen jó, ráadásul nagyon rendben tartja a gépet!
9/10 anonim válasza:
A fizetősek közül a VirusBuster, az ingyenesek közül pedig az AVG jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!