Ha példálul valakivel msnezek vagy chatelek akkor meg tudja nézni az IP címem? Vagy valahogy tud azonosítani?
msn-hez hallottam hackról, amivel meg lehet nézni az ip-t. Nem tudom működik-e. viszont HA működik is, az ip címeddel semmit nem fog tudni kezdeni egy mezei felhasználó.
Meg fogja tudni, hogy ki a szolgáltatód és passz!
Ennél többet csak rendőrségi, bírósági utasításra ad ki a szolgáltatód. (vagy esetleg ha ott éppen ott dolgozik vagy van ismerőse valakinek. De az büncselekmény ha ilyen adatot lenyomoz!)
Szia!
Én nagyon sokat chatelek, az egyik chaten van egy szobám is és sajnos voltak már, akik szórakoztak velem, h másik nickkel jöttek fel és kérdezősködtek stb. én az ilyenek miatt telepítettem 1 progit, amivel látom az ip címüket, így látom, ha ugyanaz az illető jön fel csak másik nickkel, így már nem tudnak engem átverni, nem tudnak szórakozni, mert látom, h az ip megegyezik. Ha megegyezik az ip utána le tudom futtatni, h milyen szolgáltató, melyik város stb.
msn-nél nem tudom, h működik ott még nem használtam csak chaten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!