Jól értem? Ha bizonyos oldalaknak nem engedem, hogy sütiket helyezzen el a gépemen, az jó, mert nem tudják azonosítani az ip címem?
A sütik korlátozása után is pont ugyanúgy tudni fogja az oldal az IP címed, max. "nem tud azonosítani", hogy te már jártál nála. [Hiszen a géped és a kiszolgáló között kapcsolat van, ahhoz meg azért illik tudni mindkét kommunikáló elérhetőségét. :P]
Azonban számos szolgáltatás nem lesz elérhető. (Pl. itt a GYIK-en nem tudnál bejelentkezni, fórumokon szintúgy...)
igen a különböző tiltott anyagot tartalmazó oldalakon így akarnak elbújni az emberek...te is??? nekik se sikerül így neked se fog.
nem kéne tiltott dolgot csinálni és akkor nem is kell bujkálni sem...
Köszönöm a válaszokat.
Látatlanban nem kell ítélkezni, nem csinálok semmi olyat, amivel másoknak ártanék, a saját védelmemben kérdeztem, hogy ne tudjanak pl. vírusokat a gépemre tenni, vagy adatokhoz hozzáférni.
De akkor ezt félreértelmeztem.
"ne tudjanak pl. vírusokat a gépemre tenni, vagy adatokhoz hozzáférni." -ez ellen 100%-osan sehogy nem tudsz védekezni...
A NASA-t meg az FBI-t is föltörik, nem a te géped lenne nekik akadály...
Még jó, hogy van egy ilyen oldal, ahol a magamfajta tudatlanokat felvilágosítják az okosok.:)
Nem lehet mindenhez érteni.
Köszi a válaszokat.
A spywareirtók nagy része, és egyes antivírus programok megkeresik a náluk tiltólistán levő Tracking cookie-kat. De ezek nagy része is ártalmatlan.
A sütik letiltásának viszont semmi köze a valódi vírusok terjedéséhez. Azok bejönnek úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!