Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Nem tudom letörölni a qvo6-ot?

Ejjike kérdése:

Nem tudom letörölni a qvo6-ot?

Figyelt kérdés
Legyen szíves valaki, és segítsen!Már mindenféle angol nyelvű oldalt megnéztem, mindent megcsináltam, amit ott írtak(nem vagyok egy gépzseni, de ez szokott sikerülni), de nem és nem tudom letörölni ezt a qvo6 nevű vírust. Előre is köszönöm a segítséget, nagyon fontos lenne!

2013. jún. 26. 12:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem csak te vagy így vele én már minden félét próbáltam még a windowsost is át telepi tetem de nem lehet, Ez egy komoly vírus"
2013. jún. 26. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt is próbáltad?

[link]

2013. jún. 26. 12:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Sajnos igen, próbáltam :(
2013. jún. 27. 12:27
 4/6 anonim válasza:
Ha parancsikonból indítod, akkor csináld a következőt: jobb klikk a parancsikonon, majd tulajdonságok, és a Cél mezőben lévő elérési utat vizsgáld meg, és töröld ki a nem odaillő részt.
2013. jún. 27. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Na végre a 3 válasz adó nagyon sokat segített!!!!!
2013. jún. 27. 18:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nos én i szenvedtem vele.de megérte.egy bogár kinézetű progi amihez a gép is ujra indult és megszabadultam ettől a szeméttől.Adwcleaner a neve.

[link]

Itt mentésin kép róla:

[link]

2013. júl. 1. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!