Hogy lehet visszahozni egy e-mail címet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van egy G-mail-es (blogger) fiókom, aminek nem tudom az e-mail címét *, mert megjegyezte, és mindig automatikusan lépett be. A gépem viszont tönkrement, és nem tudok belépni, viszont nagyon-nagyon fontos lenne. A Google+ oldalon a profilnál el van rejtve minden elérhetőség. Kért egy második e-mail-t is, arra viszont már annyi g-mail-es fiókot regisztráltam/tak, hogy csak az első párat küldte el. Valaki segítsen!!! Nagyon fontos lenne! :))
*tudom, hogy hülyeség nem felírni egy e-mail címet, de bíztam a gépemben.*
2013. jún. 22. 20:51
1/1 rumola válasza:
az átlag szolgáltató kb 30 napot vár, hogy meggondold magad a cim törlése után, vagy 3 hónapig ha nem jelentkezel be akkor töröl. de ha semmit nem tudsz a cimedröl akkor nem is fogod megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!