Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » IP címet hogyan lehet ugy...

IP címet hogyan lehet ugy titkositani hogy mások ne tudják az én IP met? És honnan tudom mia én IP címem Windows 7 op rendszerem van hol tudom ezt megnézni?

Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 12:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Húzd le a géped a hálózatról.
2013. jún. 2. 12:39
 2/8 anonim ***** válasza:

Fizetős proxy-val rejtheted el.

És a sajátodat pl. a [link] -on nézheted meg.

De támogatom #1 ötletét. :D

2013. jún. 2. 12:41
 3/8 anonim ***** válasza:

Egyrészt az IP címedet elrejtheted proxy-val, de azt én annyira nem szeretem.

Elrejtheted VPN klienssel, ami az interneten két pont között létrehoz egy titkosított csatornát, ezáltal a csatorna másik végén lévő "pont" IP címét fogod használni. A csatorna maga titkosított, de aki ért hozzá 1 óra alatt töri. A jobb kliensek fizetősek.

Tor klienssel - felépítése hasonlít egy hagymáéhoz, elrejtheted vele az IP címedet, azáltal, hogy valaki másét használod - előnye hogy ingyenes és könnyen használható, hátránya hogy egy kicsit belassul a neted, illetve sokan használják trollkodásra ezért sok IP bannolva van, itt is a legtöbbje.

whatismyip beírod google-be is kiadja.

2013. jún. 2. 14:27
 4/8 A kérdező kommentje:

A FreeHidle Ip programot töltöttem le az szerintettek jó?

Tudok váltani Budapesti és Amerikai Ip cimre is.

De akkor nekem az Amerikaira kell váltsak ha mongyuk ne tudják a eredeti Ip met?

2013. jún. 2. 17:27
 5/8 anonim ***** válasza:
A szolgáltatód úgyis látja mit csinálsz és évekig tárolják. A maffia elől bújtatod az IP címedet?
2013. jún. 2. 18:03
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez az egyik, a másik meg az, hogy nagyon kevés ingyenes proxy rejti el a valódi IP címed a HTTP fejlécből. Tapasztalat.
2013. jún. 2. 18:09
 7/8 A kérdező kommentje:

Dehogy a maffia elől bujtatóm:)))) csak egy cset oldalon a operátorok az Ip cimem alapján tudnak tiltani és azzért akarom megváltoztatni vagyis uj Ip vagy rejtettet.

Olyan ami magyar nyelvű Ip progrm az mejik?

2013. jún. 2. 18:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Tor-t töltsd le mondtam már.
2013. jún. 2. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!