IP címet hogyan lehet ugy titkositani hogy mások ne tudják az én IP met? És honnan tudom mia én IP címem Windows 7 op rendszerem van hol tudom ezt megnézni?
Fizetős proxy-val rejtheted el.
És a sajátodat pl. a [link] -on nézheted meg.
De támogatom #1 ötletét. :D
Egyrészt az IP címedet elrejtheted proxy-val, de azt én annyira nem szeretem.
Elrejtheted VPN klienssel, ami az interneten két pont között létrehoz egy titkosított csatornát, ezáltal a csatorna másik végén lévő "pont" IP címét fogod használni. A csatorna maga titkosított, de aki ért hozzá 1 óra alatt töri. A jobb kliensek fizetősek.
Tor klienssel - felépítése hasonlít egy hagymáéhoz, elrejtheted vele az IP címedet, azáltal, hogy valaki másét használod - előnye hogy ingyenes és könnyen használható, hátránya hogy egy kicsit belassul a neted, illetve sokan használják trollkodásra ezért sok IP bannolva van, itt is a legtöbbje.
whatismyip beírod google-be is kiadja.
A FreeHidle Ip programot töltöttem le az szerintettek jó?
Tudok váltani Budapesti és Amerikai Ip cimre is.
De akkor nekem az Amerikaira kell váltsak ha mongyuk ne tudják a eredeti Ip met?
Dehogy a maffia elől bujtatóm:)))) csak egy cset oldalon a operátorok az Ip cimem alapján tudnak tiltani és azzért akarom megváltoztatni vagyis uj Ip vagy rejtettet.
Olyan ami magyar nyelvű Ip progrm az mejik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!