Dex79 kérdése:
Véletlenül kitörölt TrueCrypt kötet visszaállítás?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Pendriveon(16Gb)létrehoztam egy titkosított részt (2Gb).
Valószínűleg kitörölhettem valamikor a titkosított TrueCrypt kötetet, mert most nem találom a pendriveon, így csatolni sem tudom a kötetet (tehát nem tudom megnyitni a titkosított részt).
Járt már így valaki?
Esetleg tud valaki megoldást? Fontos munkahelyi cuccok voltak rajta, jó lenne nem elbukni... :)
Köszi!
2013. jún. 19. 09:02
1/5 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem leírni, hogy a 16 Gb- ból 2 Gb továbbra sem elérhető, tehát valószínűleg létezik még a titkosított kötet. Magát a file-nevet nem találom sehol, pedig ezt kellene illeszteni (mount) a TrueCrypt progiba.
2013. jún. 19. 09:24
2/5 anonim válasza:
Ha partíciót csináltál, akkor nem fogsz fájlnevet találni.
Ha konténert csináltál és azt törölted, akkor peched van.
3/5 A kérdező kommentje:
Szóval, véletlenül kitörlöm a konténert, akkor a titkosított anyag elveszett és a letitkosított részt (2Gb)többé nem tudom visszaállítani se?
Na fasza! :)
2013. jún. 19. 16:22
4/5 anonim válasza:
Ha nem írtad felül TALÁN még vissza lehet bányászni, de ha csak most vetted észre, hogy már nincs meg, esélyes, hogy megszívtad.
5/5 anonim válasza:
Ha még nem írtál semmit a pendrive-ra, megpróbálhatod a Recuva nevű programmal visszaállítani a konténert egy másik meghajtóra. Nincs rá garancia, hogy sikerül, de nem veszhetsz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!