Van olyan vírus ami 3éve van a gépemen az újratelepítés nem segít és a vírusírtók se érzékelik?
Figyelt kérdés
2013. jún. 15. 12:55
1/6 anonim válasza:
Nem tudom milyen újratelepítésre gondolsz, de lehet hogy van. Ha újraformázod a merevlemezt akkor el fog tűnni minden, ha van vírus akkor az is.
2/6 anonim válasza:
NINCS. Az újratelepítés, általában formázással jár, és ilyenkor leegyszerűsítve tiszta lappal indul a gép.
3/6 anonim válasza:
Hacsak nem a telepítőlemezen is rajta van, mert egy "jó helyről" beszerzett lemezen akár vírust is kaphatsz...
4/6 anonim válasza:
Én újratelepítés előtt le szoktam futtattni a Kaspersky online scannerét. Letakaritja, ha van még valami fertőzés. De az sem biztos, hogyha fagyogat, vagy kékhalálozik, akkor az vírus, bőven lehet hardveres hiba. Le kellene tesztelni.
5/6 levis56 válasza:
Ha a vírusírtók nem érzékelik honnan tudod,hogy vírusos?Olvastam már vírusos BIOS-ról,talán Bios restart segít./Ez csak tipp./
6/6 anonim válasza:
Bios vírus nettó hülyeség... ugyanis az a bios funkciókat támadja.
Ha valaki újra tesz egy windowst nem kell még formázni sem, egyszerűen egy újat ha feltesz valaki a régi mellé már akkor ott sem élnek a vírusok, hiába vannak ott a háttértáron a rendszermag ezt nem tudja és nem aktivizálja őket, max ha újra telepíted a vírusos vackaidat.
Egy tanácsot fogadj meg, ha friss a windows, töltsd le a netről a nod32 vagy az avast ingyenes verzióját és csókolom. Firefox + noscript addon és rengeteget ki tudsz védeni de nem létezik 100%-os védelem. Ja és egyéb Spyware irtókat meg marhaságokat felejtsd el. Sokszor ezek is vírusosak és többet árt mint használ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!