Hogyan lehet azt megnézni, hogy vajon figyeli-e valaki a gépemet?
Figyelt kérdés
Régebben olvastam itt valami olyat, hogy Ctr+Alt+Del -vel valahogy meg lehet nézni, mert akkor kiírja a futó programok nevét, és ha ott találok olyat, hogy "xy" akkor az kémprogram, és valaki figyeli a gépet...
Előre is köszönöm!
2013. jún. 10. 21:38
1/15 anonim válasza:
Nade a Refog Keylogger-nek még megtalálható mappája sincsen, nem hogy még lásd azt is hogy éppen fut...
Nyisd meg a "Futtatás"-t, (Win7 alatt Windows gomb + R) és oda írd be azt, hogy "runrefog"... Lehet hogy nem ez az indítóparancsa, de hátha:)
2/15 A kérdező kommentje:
:D Jól van na, nem tudtam :)
Hát kipróbáltam, és ezek szerint nem figyel engem senki, köszi.
2013. jún. 10. 22:41
3/15 anonim válasza:
A kutyat nem erdekli hogy Te mit csinalsz a gepeden, szoval megnyugtatlak: nem figyel senki.
4/15 anonim válasza:
Ne félj,senki nem fog meglesni miközben recskázol XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Komolyra fordítva a szót,nem téged fognak figyelni,ebben biztos lehetsz :-)
Ámbár.....
5/15 anonim válasza:
Én figyellek. Tudom mit csinálsz a gépeden. Most például olvasod ezt a szöveget......
7/15 A kérdező kommentje:
Marhák -.- Nyilván nem az FBI figyel, meg nem is azt nézik, hogy recskázok-e, bár azon még én is meglepődnék, mert nincs mivel. Hallottátok azt a szót, hogy féltékenység?
2013. jún. 11. 16:43
8/15 anonim válasza:
Igen, hallottuk. Sot, olyat is hallottunk, hogy bizalom!
9/15 A kérdező kommentje:
Biztos tökéletes a párkapcsolatod :))
2013. jún. 11. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!