Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltörték a facebook-omat!...

Zsófia11 kérdése:

Feltörték a facebook-omat! Mit tegyek? Meg lehet valahonnan tudni, hogy ki volt, milyen IP-címről?

Figyelt kérdés

Tegnap arra lettem figyelmes, hogy egyik ismerősömtől kapott tegnapi üzeneteim nincsenek meg. Aztán később megtudtam, hogy valaki az én nevemben üzeneteket írt neki, illetve egy másik ismerősömnek is, de én azokat nem láttam, mivel ki voltak törölve. Ők átmásolták nekem, és valóban ott volt, hogy általam, az én felhasználói profilommal lettek elküldve az üzenetek.

A jelszavamat már megváltoztattam. De nem vagyok benne biztos, hogy azóta nem léptek be, mert megint úgy kapok üzeneteket, hogy azt már elolvasták.

A jelszavamat senki nem tudja, az email-címemet nem törték fel, a jelszavam betűk-számok kombinációjából áll, (kis-és nagybetűk is)

Tudnátok segíteni nekem?

2013. máj. 26. 10:24
 1/10 anonim ***** válasza:

Fogadjunk, hogy suliból bejelentkeztél és nem jelentkeztél ki. Így aki odaült, gond nélkül belépett, és trollkodott. Így jártál...

És ez nem feltörés... hanem részedről figyelmetlenség.

2013. máj. 26. 10:48
 2/10 A kérdező kommentje:

Nem, nem léptem be a suliban, vagy egyéb ehhez hasonló helyen, ahol többen is használnak egy gépet.

Erre mindig figyelek!

2013. máj. 26. 10:51
 3/10 anonim ***** válasza:
2013. máj. 26. 11:36
 4/10 A kérdező kommentje:

Oké, ezt megcsináltam, köszi! :)

De azt nem lehet megtudni, hogy honnan léptek be?

2013. máj. 26. 11:58
 5/10 anonim ***** válasza:
Adatvédelmi beállítások, Biztonság és a legalsó opciónál kiírja, de az nem pontos
2013. máj. 26. 12:04
 6/10 A kérdező kommentje:

Igen, azt nézegetem folyamatosan, de mivel megváltoztattam a jelszavam, nem hiszem hogy be fog lépni, most engem mutat.

Korábbi belépéseket nem lehet megnézni valahogy? Tehát visszamenőleg?

2013. máj. 26. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Az is ott van nekem
2013. máj. 26. 12:22
 8/10 A kérdező kommentje:
Nekem nincs! Nem tudom visszamenőleg megnézni..
2013. máj. 26. 12:25
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha visszanéznéd érnél vele valamit?

Megsúgom: nem.

2013. máj. 26. 12:35
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, érnék vele, ugyanis sejtem, hogy ki vagy kik állhatnak emögött, úgyhogy már csak a megerősítés is sokat jelentene.

Illetve úgy gondolom, hogy ilyet senki nem tehet meg büntetlenül, hogy más profilját feltöri, és kutakodik benne, s a nevében üzeneteket küld.

Félre ne értsetek, nem én akarom őket "megbüntetni" vagy ilyesmi, csupán le akarnám őket leplezni.

Nem kellemes szembesülni azzal a tudattal, hogy más látja a személyes dolgaidat, üzeneteidet.

Ezért lenne fontos számomra.

2013. máj. 26. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!