Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Mi vírusirtót telepítsek...

Mi vírusirtót telepítsek Windows 8-ra?

Figyelt kérdés
Microsoft saját vírusirtóját,Avastot és az AVG-t ne ajánljátok mert azokat kipróbáltam és nagyot csalódtam bennük.

2013. máj. 24. 14:53
 1/5 P.O.C. ***** válasza:

Hát ingyenesbe nem nagyon vannak ennél jobbak, esetleg még az Avira.

Fizetősbe a Kaspersky -t tartják a legjobbnak. Én most ESET Smart Security 6 -ot használok magazinos kóddal, elégedett vagyok vele.

Amúgy ha mindig warez meg xxx oldalakat nézel, semmi nem véd meg úgyse.

2013. máj. 24. 15:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Milyen értelemben csalódtál bennük? Nekem évek óta MSE van a gépemen és semmi bajom vele. Mondjuk tény, hogy nem is igen tévedek olyan helyekre ahol fertőződhetne. Ha ész nélkül letöltesz mindent, akkor valóban semmi nem véd meg.
2013. máj. 24. 15:14
 3/5 A kérdező kommentje:
Úgy csalódtam az MSE-ben hogy egyszer a Skype-on kaptam egy vírusos fájlt és nem bírta kiirtani, majd utána fel raktam a Kaspersky-t ami gond nélkül kiirtotta azt. Mikor utána néztem a vírusnak egy közismert trójai vírus volt ami bármelyik vírusirtó kitudta volna törölni.
2013. máj. 24. 15:23
 4/5 A kérdező kommentje:
Panda Cloud az jó vírusirtó?
2013. máj. 24. 15:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Igen, a Panda Cloud elég jó.
2013. máj. 24. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!