Mi vírusirtót telepítsek Windows 8-ra?
Figyelt kérdés
Microsoft saját vírusirtóját,Avastot és az AVG-t ne ajánljátok mert azokat kipróbáltam és nagyot csalódtam bennük.2013. máj. 24. 14:53
1/5 P.O.C. válasza:
Hát ingyenesbe nem nagyon vannak ennél jobbak, esetleg még az Avira.
Fizetősbe a Kaspersky -t tartják a legjobbnak. Én most ESET Smart Security 6 -ot használok magazinos kóddal, elégedett vagyok vele.
Amúgy ha mindig warez meg xxx oldalakat nézel, semmi nem véd meg úgyse.
2/5 anonim válasza:
Milyen értelemben csalódtál bennük? Nekem évek óta MSE van a gépemen és semmi bajom vele. Mondjuk tény, hogy nem is igen tévedek olyan helyekre ahol fertőződhetne. Ha ész nélkül letöltesz mindent, akkor valóban semmi nem véd meg.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy csalódtam az MSE-ben hogy egyszer a Skype-on kaptam egy vírusos fájlt és nem bírta kiirtani, majd utána fel raktam a Kaspersky-t ami gond nélkül kiirtotta azt. Mikor utána néztem a vírusnak egy közismert trójai vírus volt ami bármelyik vírusirtó kitudta volna törölni.
2013. máj. 24. 15:23
4/5 A kérdező kommentje:
Panda Cloud az jó vírusirtó?
2013. máj. 24. 15:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!