Valaki adna tanácsot? Most tettem újra az xp-t a gépre, és hogy milyen programokat telepítsek a gépre? Vírusírtó, tűzfal?
röviden úgy lehetne válaszolni,hogy azt telepítsél amit tudsz-akarsz-szeretnél,
-rengetegen vannak akik még vírusírtót ,meg tűzfalat sem tesznek a gépre,
-meg azt is butaság volna tanácsolni,hogy TotalCommandert feltétlen tegyél,ha nem is kell neked,
Mozilla Firefox, Google Chrome bönglszők
Mozilla Thunderbird levelezőkliens
VideoLan (VLC) médialejátszó
Képszerkesztő: van rengeteg, nekem Irfan View van
Tömörítés: Filzip (ingyenes)
Iroda: LibreOffice (ingyenes)
CD-DVD íráshoz: van rengeteg
Takarítás: Ccleaner
PDF: Foxit Reader
Adobe Flash Player (Firefox-hoz), Adobe Flash Player ActiveX (Internet Explorerhez),
Java Free Download
Total Commander
Eset Smart Security,igaz ez nem ingyenes de nagyon könnyű hozzájutni a kódokhoz és frissíti magát:)
Ha pedig legálisan szeretnél akkor mindenféleképpen az AVAST-ot nagyon jó ingyenes és nem lassítja a gépet.
Mindenképp ajánlom a SpyBot Search and Destroy-t. Kémprogik és egyéb ilyenek ellen. És a gép karbantartása és gyorsitása érdekében a Advanced System Care-t. Ez szerintem a legjobb gép karbantartó és van benne Turbo Gyorsitás/ Játékmód ami rengeteg memóriát felszabadít neked.
Minek takarítóprogram? :D Semmit sem ér :D ... Kevesebb hasznod van belőle, mint jód.
Inkább:
Böngészők: Mozilla Firefox: [link]
Google Chrome: www.google.com/intl/hu/chrome/browser/
Vírusírtó: ESET Smart Security ( Nem ingyenes, de itt találsz újságkódot: www.sg.hu/listazas/
www.eset.hu
Fájlkezelő: Total Commander (OPREND oldalon találsz hozzá key fájlt)
Iroda: MS Office 2007 (Mert nem támogatja a 2010-et)
CD-író: Ashampoo Burning Studio legújabb verziója (az OPREND oldalon találsz key-t hozzá, de regisztrálj hozzájuk!)
Tömörítő: WinRAR ( OPREND oldalán találsz rarreg key fájlt hozzá)
Lejátszó: VLC media player legújabb verziója
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!