Windows xp re egy kezdő felhaználónak milyen programokat ajánlotok? Pl lemezkarbantartó, töredezettségmentesítő, programeltávolító, tűzfal, vírusírtó ha kell én nem tudom stb
Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 16:50
1/4 anonim válasza:
töredezettségmentesítő és karbantartó: winutilities
vírusírtó: eset smart security 5-öt ajánlom, de ha ingyenesre gondolsz, akkor avast free antivírus
eltávolítónak jó a beépített is szerintem.
smart securityhez lehet neten kódot találni, és tartalmaz a program tűzfalat is, viszont emellé semmilyen vírusirtót vagy hasonlót nem szabad felrakni!
2/4 anonim válasza:
Én első körben, egy comodó internet securityt javasolok.
Ez vírusvédelem, és tűzfal is egyben.
Mivel Te magad mondtad, hogy kezdő felhasználó vagy, ezért a többire szerintem nincs szükséged. Néhány hónap után meg lehet próbálkozni azokkal is, de azokhoz nélkülözhetetlen egy bizonyos, minimálisnál több számítógépes ismeret, vagy rutin.
3/4 anonim válasza:
Avira Free Antivieus,CCleaner,Mozilla,a Windows tuzfal jo s hanem Comodi Firewall,Skype,MSN,Yahoo,Km Player,Ac3Filter,Divx,Xvid,Flash Player,Flash Player Activex,Combined Community Codec Pack,Daemon Tools,Java s naggyabol ennyo
4/4 cojofree válasza:
Először is a gépedtől függ hogy milyen progikat lehet vagy érdemes felrakni.Első egy kicsomagoló(7zip)mivel a letölthető progik nagyrésze tömöritve van.Természetesen következik a vírusvédelem. Én az AVG-t javaslom(nem lassítja be a gépet és állandóan frissíti magát).A következő az ASC(Advanced System Care) mindent megcsinál amit érdemes egy gépen végrehajtani(karbantart,töredezettség...etc)Ezek mind tudnak magyarul.Kezdésnek ennyi.Ha esetleg kell progi küldök linket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!