Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Van egy yahoo mail profilom...

Berderaimond kérdése:

Van egy yahoo mail profilom amibe nm tom a biztonsagi kerdest. Tudnatok valamit ajanlani, barnit?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 22:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Partra vetett balna.
2013. máj. 1. 22:30
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így. A saját postafiókomba nem engedett belépni holott tudtam a jelszót és jól is írtam be.

De a biztonságom érdekében volt egy captcha meg feltette az egyik biztonsági kérdést. Namost, amikor meg kell adni a biztonsági kérdésre adandó választ akkor én mindig csak ütögetem a billentyűzetet, ugyanis sosem felejtem el a jelszavaim így nem is lesz szükség a biztonsági kérdésre.

Azt hiszem itt már világos hogy nem jutottam be a saját fiókomba úgy sem hogy tudtam a felhasználó+jelszó párost. Ezt nagyon durvának találom és egy hétig anyáztam is őket a hülyeségükért...

De most a válasz: jó sok idő múlva (sztem legalább másfél-két hét volt) megpróbáltam megint belépni és beengedett. Nem tette fel a biztonsági kérdést. Gondolom időkorlátos és egy idő után alaphelyzetbe áll. Akkor aktiválódhat ha valami miatt azt hiszi hogy nem te akarsz bejelentkezni (én külföldről próbáltam, szerintem ettől hülyült meg).

2013. máj. 2. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!