Avast 64 bit avagy Kaspersky 64 bit?
Egy uj gepet vasaroltam 4 magos Intel proci 7 GB DDR3 Ati 7770-es videokartya stb.
A kerds az volna hogy menyire mukodne rajta az Avast free 64 bites valamint a Kaspesky szinten a 64-bites kiadas.
Avast ad meg kek halalt menyire javitottak a hibait? Kinek hgy mukodik 64 biten, ugy tudom ez a kiadas gyengebminosegu mint a 32 bites, ertsd tobb hibat tartalmaz.
A gep 64-bites rendszerre van leginkabb tervezve es minimum Windows 7-et ker.
Avast 4/10
Kaspersky 9/10
vajon melyik a jobb?
Kaspersky jobb hisz az amugy is fizetos.En meg is vennem csak nem tudom menyire jo a 64 bittes kiadasa.
Ugyanez a kerdes Avast eseten is hisz hallotam hogy olykor kek halalt okoz a gepen valamint hog ynem anyira stabil a 64 bittes kiadas.
Szoval menyire javult a helyzet mindket probi eseteben?
Valamint erdemes sima Kaspit veni es Comodo tuzfalat feltenni vagy vegyek inkabb Internet Securityt?
Ha megveszed kaspersky,törve ne használd,nem ér semmit.
Amúgy itt kérdezd meg,itt jobban fognak segíteni,mert itt a többség mindig ugyan azon lovagol és jó érvük nincs rá.
Itt segíteni fognak,regisztrálj ha még nem vagy!
Windows 7 64 bit, KAV2013 + Comodo tűzfal.
Nekem nincs problémám vele.Úgy tudom nincs 64 bites verziója, hanem a telepítő kompatibilis mind a 32, mind a 64 bites rendszerekkel.
Koszonom az eddigi valaszokat megvettem a KIS termeket a tuzfal is jol ved sikerult bealitanom.Igaz a Comodo gyosrabban alitota be sajat magat itt meg meg kellet adni egy ket bealitast de az eredmeny most mar hasonlo a Comodo-hoz.
Ha megveszem mondjuk Nemetorszagba a KIS nemet nyelvu kiadasat dobozost, akkor az adot kod ami benne van kizarolag arra a progira vonatkozik vagy siman letolthetek egy trialt mely tud magyarul es hasznalhatom a megvasarolt dobozos kodjat..persze tobbet nem telepithetem a dobozos progit.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!