Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Avast 64 bit avagy Kaspersky...

Avast 64 bit avagy Kaspersky 64 bit?

Figyelt kérdés

Egy uj gepet vasaroltam 4 magos Intel proci 7 GB DDR3 Ati 7770-es videokartya stb.

A kerds az volna hogy menyire mukodne rajta az Avast free 64 bites valamint a Kaspesky szinten a 64-bites kiadas.

Avast ad meg kek halalt menyire javitottak a hibait? Kinek hgy mukodik 64 biten, ugy tudom ez a kiadas gyengebminosegu mint a 32 bites, ertsd tobb hibat tartalmaz.

A gep 64-bites rendszerre van leginkabb tervezve es minimum Windows 7-et ker.

2013. ápr. 30. 17:23
 1/7 anonim ***** válasza:

Avast 4/10

Kaspersky 9/10

vajon melyik a jobb?

2013. ápr. 30. 17:50
 2/7 A kérdező kommentje:

Kaspersky jobb hisz az amugy is fizetos.En meg is vennem csak nem tudom menyire jo a 64 bittes kiadasa.

Ugyanez a kerdes Avast eseten is hisz hallotam hogy olykor kek halalt okoz a gepen valamint hog ynem anyira stabil a 64 bittes kiadas.

Szoval menyire javult a helyzet mindket probi eseteben?

Valamint erdemes sima Kaspit veni es Comodo tuzfalat feltenni vagy vegyek inkabb Internet Securityt?

2013. ápr. 30. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha megveszed kaspersky,törve ne használd,nem ér semmit.

Amúgy itt kérdezd meg,itt jobban fognak segíteni,mert itt a többség mindig ugyan azon lovagol és jó érvük nincs rá.

Itt segíteni fognak,regisztrálj ha még nem vagy!

[link]

2013. ápr. 30. 18:09
 4/7 anonim ***** válasza:
inkább vegyél egy eset smart security-t, semmiképpen ne használj tört vírusírtót. Ez nem olyan drága cucc és a hosszabbításnál még olcsóbb lesz.
2013. ápr. 30. 18:23
 5/7 anonim ***** válasza:
kaspersky abszolút. az esetnél százszor komolyabb arról nem is beszélve hogy olcsóbb is ráadásul. mindenképpen ajánlom.
2013. ápr. 30. 18:35
 6/7 belapus ***** válasza:

Windows 7 64 bit, KAV2013 + Comodo tűzfal.

Nekem nincs problémám vele.Úgy tudom nincs 64 bites verziója, hanem a telepítő kompatibilis mind a 32, mind a 64 bites rendszerekkel.

2013. ápr. 30. 18:56
 7/7 A kérdező kommentje:

Koszonom az eddigi valaszokat megvettem a KIS termeket a tuzfal is jol ved sikerult bealitanom.Igaz a Comodo gyosrabban alitota be sajat magat itt meg meg kellet adni egy ket bealitast de az eredmeny most mar hasonlo a Comodo-hoz.

Ha megveszem mondjuk Nemetorszagba a KIS nemet nyelvu kiadasat dobozost, akkor az adot kod ami benne van kizarolag arra a progira vonatkozik vagy siman letolthetek egy trialt mely tud magyarul es hasznalhatom a megvasarolt dobozos kodjat..persze tobbet nem telepithetem a dobozos progit.?

2013. máj. 16. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!