Nagyon fontos, valaki segítene hogy ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
Sziasztok az a gondom hogy az AVG Internet Security online szűrője ezeket kapta el és arra vagyok kíváncsi mint jelent az hogy biztonságosnak ítéli?? Akkor most vírusos a gépem vagy mi?
Aki tud könyörgöm segítsen az elsőt ami a képen van pár perce jelezte be? Mivel tudom eltávolítani ha rájött a gépemre, vagy telepítsem újra???
2013. ápr. 10. 18:36
1/12 A kérdező kommentje:
2013. ápr. 10. 18:59
2/12 anonim válasza:
Tyűűű!!! Hogy neked milyen sok jó programod van...
3/12 anonim válasza:
Trójaiakat blokkolt az AVG.
4/12 anonim válasza:
Nem vírusos a géped, mert megfogta az AVG. De azért futtass le egy ellenőrzést.
5/12 A kérdező kommentje:
futattam teljes keresést nem talált egyik sem semmit biztonság kedvért ideiglenesen leszedtem a kaspersky-t az sem talált semmit.
2013. ápr. 11. 05:42
6/12 A kérdező kommentje:
Am az elég fura hogy az egyik trójai a google-től akart jönni ráadásul egy olyan program amit le sem akartam tölteni :S és akkor jött ez a riasztás mikor a google chrome-al böngésztem...
2013. ápr. 11. 14:40
7/12 anonim válasza:
A Chrome-hoz is van WOT, amely jelzi már a Google keresőjében, hogy mi veszélyes. Töltsd le és telepítsd a webáruházból.
De ezt is be kell állítani természetesen.
8/12 A kérdező kommentje:
De én nem akartam letölteni a google picasa-t épp hogy csak megnyitottam a böngészőt miután bejött az a riasztás amiben URL-ként ez van dl.google.com/picasa/picasa38-setup.exe és abban jelezte a trójait de amúgy le sem akartam szedni, mindegy használok inkább firefoxot
2013. ápr. 11. 17:27
9/12 anonim válasza:
Ha jó erős és megbízható védelem (tűzfal is) van a gépeden, akkor a Chrome-mal sem lehet gond. Nálam kifogástalanul működik. Egyébként valamikor februárban nekem is volt hasonló, valamilyen oldalt akart betölteni, de lecsapott az ESS6, jelezte, hogy a trójait bevágta a karanténba, a böngészőt megtisztította. Én sem töltöttem le semmit.
10/12 anonim válasza:
Az ilyenekről nem a böngésző tehet, hanem a közismerten pocsék Java és a még pocsékabb Adobe Flash Player. Illetve volt még a Foxit Reader biztonsági rése is. Javát és Foxitot letiltottam a Chrome-ban, azóta is úgy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!